4540
Обувь Меган Фокс
Megan fox є реальний взуттєвий вентилятор. Вона просто має нескінченну кількість взуття, сандалі, черевики, кросівки та багато інших видів взуття для жіночих ніг. Меган любить як елегантне взуття на шпилькі, так і комфортні босоніж на танкетці разом з звичайними кросівки для спорту. В цілому Megan Fox для різноманітності в усьому і якщо її стиль в одязі не вразив мене, то Megan вибір взуття просто чудово! Ось, звичайно, помилки, але Мег, після усього, не «Міс досконалості» Вікторія Бекхем, і проста дівчина, яка не особливо обсесується модою.
8323937
Давайте подивимося на взуття Мегана. Я покажу вам кращі варіанти взуття Фокса спочатку, потім найгірші (погано, на мій погляд, не турбуються).
Megan Fox Кращі взуття
Брайан Atwood Donna
Брайан Atwood Сангалло Очні насоси
Крістіан Лоубутин Мадам Баттер насоси
Класичний Laboutins - це шикарний апріорі!
Сірі чоботи: простий, але смачний.
р.
Звичайні яйця. Це взуття неймовірно комфортне, але з естетичної точки зору не дуже красиво. У будь-якому випадку, я люблю молочно-барвлений уггі.
Розкішні лаковані туфлі червоного кольору, ah, що краса!
150373
Меган не одружений, вона просто любить біле взуття.
Елегантні і елегантні взуття.
Який прохолодний колір сумки має! Зараз це кожен другий...
202354
Великі черевики!
(доб. 4)
Гарний колір.
По-собачому, По-собачому, По-собачому. Меган любить ці австралійські черевики.
467951
Чорний - один з основних кольорів в туфлі Meg.
Прохолодні черевики! У них Megan starred в її головна (aha the funniest) film “Трансформери”.
573295
О, що друк! Я люблю купальник взуття.
437262.
По-собачому знову, але на нозі. Здавалося б дивний, але цей день образ Мегана був шикарним, навіть незважаючи на неординарне поєднання теплих яйців і щільне плаття.
Меган не байдужий до сандалі на танкетці і я стояти в твердості з нею. Цистерна виглядає не гірше каблука, але насправді це набагато зручніше.
Незвичайне взуття, але на ногах Мегана вона виглядає чудово!
Megan Fox's Worst Взуття
Коментарі
до 1 2 3 4 5+
р.
8323937
Давайте подивимося на взуття Мегана. Я покажу вам кращі варіанти взуття Фокса спочатку, потім найгірші (погано, на мій погляд, не турбуються).
Megan Fox Кращі взуття
Брайан Atwood Donna
Брайан Atwood Сангалло Очні насоси
Крістіан Лоубутин Мадам Баттер насоси
Класичний Laboutins - це шикарний апріорі!
Сірі чоботи: простий, але смачний.
р.
Звичайні яйця. Це взуття неймовірно комфортне, але з естетичної точки зору не дуже красиво. У будь-якому випадку, я люблю молочно-барвлений уггі.
Розкішні лаковані туфлі червоного кольору, ah, що краса!
150373
Меган не одружений, вона просто любить біле взуття.
Елегантні і елегантні взуття.
Який прохолодний колір сумки має! Зараз це кожен другий...
202354
Великі черевики!
(доб. 4)
Гарний колір.
По-собачому, По-собачому, По-собачому. Меган любить ці австралійські черевики.
467951
Чорний - один з основних кольорів в туфлі Meg.
Прохолодні черевики! У них Megan starred в її головна (aha the funniest) film “Трансформери”.
573295
О, що друк! Я люблю купальник взуття.
437262.
По-собачому знову, але на нозі. Здавалося б дивний, але цей день образ Мегана був шикарним, навіть незважаючи на неординарне поєднання теплих яйців і щільне плаття.
Меган не байдужий до сандалі на танкетці і я стояти в твердості з нею. Цистерна виглядає не гірше каблука, але насправді це набагато зручніше.
Незвичайне взуття, але на ногах Мегана вона виглядає чудово!
Megan Fox's Worst Взуття
Коментарі
до 1 2 3 4 5+
р.