Жиріма Сид

Я хочу відзначити ще одну чорною красою з важкою долею. Сомалі модель Fatima Siad розпочала свою кар’єру за участі в десятому сезоні телевізійного шоу «Американська топ-модель».

, Україна

Fatima народився 17 грудня 1986 року в Могадішу. Її матір є Сомалі і її батько є Ефіопіанський походження. Її батьки розлучалися і виросли з матір'ю і двома старшими сестрами, які згодом загиблились у громадянській війні. Після смерті матері Жиріма вирішує летіти до Америки. Згідно з дівчиною, в Африці вони мешкали в хати без проточної води і вона мала низьку самооцінку в часі. Сіад був підданий жахливій операції - обхват статевих органів жінки у віці семи років. У Сполучених Штатах вона була навчена в Bryn Maur College.

р.

р.

BCBG Max Azria, Літо 2010

р.

США Marie Claire, Липень 2010
р.

Журнал Есенція Вересень 2010
р.

Музей «Рабочий квартал Амури»
р.

Каталог Neiman Marcus (жовтень 2010)

Р

до 1 2 3 4+

р.

Модель не схожа на Iman.
По-перше, я не Іман. Вона красива і дивовижна, вона така чудова жінка і я бачу, що я не можу бути подібною. Але тільки тому, що ми обидва з Сомалі не означає, що ми повинні бути однаковими.

Найсвіжіші роботи напевно талановитої моделі стали фотосесією для Arise Magazine. Fashion фотограф Itesha Jordan обрала тему для дівчини: «Квіти і жінка». Fatima показує останні інновації в галузі макіяжу та зачіски сезону осінь-зима 2011.
, Україна

Р

Р