Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Іноді звичайний балковий ручок і звичайний олівець може створити такі реалістичні фотографії, які кожен навколо вас буде шокувати. На щастя, я радію художникам, які використовують такі прості інструменти, можуть зробити картини з ідеальною фотографічною точністю. Фотореалізм – це те, що я зацікавився останнім часом. Після перегляду багатьох робіт відразу на декількох сайтах я виділяв два художники, які просто блискучі, інакше і не можна сказати.
Павло Ланг – графічний дизайнер і художник з далекого Гонконгу, створюючи свої шедеври в стилі фотореалістики протягом декількох років. Щоб створити єдиний живопис, він потребує тільки 0,5 мм простий олівець, білий аркуш паперу A2 і близько 60 годин, щоб отримати виконану роботу. Але головне не те, що Павло НеВЕРЕ використовує стирання. Тексти пісень, а це означає: Це шок для мене, як я люблю живопис, але без роботи-корекції епоху, процес просто нереальний!
Павло Ланг пофарбує своїх друзів, родичів і котів як членів сім’ї. Художник вважає свої малюнки в дусі графічного реалізму. Багато хто не вірить, що ви можете створити такі картини без використання фотошопу (що можна зробити з епоху), тому художник повинен регулярно завантажувати відео та покрокові фотографії самого художнього процесу.
Р
р.
123456Наступна
Ще один художник, який шокував мене, був Спанірд Юань Франциско Касас. Цей художник використовує прості балкові ручки, щоб створити свої картини. Без будь-якої фотошопу або іншої комп'ютерної графіки, Juan створює 3-метрові картини, які просто 100% ідентичні фотографіям, які він взяв.
р.
Р
З повагою, Юань пофарбує своїх друзів. Його картини експонуються в кращих іспанських музеїв, а завдяки сольним виставкам про Хуан Франциско Касас, майже весь світ навчався. На додаток до зображень в стилі фотореалістики, юань фарби олійні картини, але інтерес громадськості простягається тільки своїми роботами з балковою ручкою. Тексти пісень, а це означає: Це талант чоловіка!
Не дивно, що весь геній простий. Пен, олівець, шматочок паперу, майстерність і воля! Картина готова!