Осінь де Дике

Фотографії цієї жінки з Лос-Анджелеса дійсно стукають в серці. Що я люблю про них - тепло, глибину і чуттєвість, яка зустрічається в цьому цифровому віці. Тому мені здається, що ім'я Autumn (Autumn) є кращим для дівчини, тому що деякі фотографії також випромінюють приємну сумність. Спочатку вона стала відома фотографом рок-групи і гастролюється з білими смужками, беком і смертейським каютом для миття. Однак це єдиний напрямок у своїй роботі. Я пропоную вам свою роботу.

р.

Атласний батько, Джеррі, також був відомий фотограф. Його робота зосереджена на 60-х змаганнях, антивоєнних демонстрацій і музичних фестивалів. Вона дізналася про фотографію зі свого батька без відвідування будь-яких спеціальних шкіл. Якщо ми порівняємо свої фотографії, ми можемо сказати, що Осінь все ще знайшов свій стиль, хоча в обох випадках фокус відносин фотографа з об'єктом. Ось як виглядає осінь:

Я уявляю прогулянку по колах. Ми не знаємо один одного. Я збираю картину. Він звертає увагу на це протягом декількох секунд, а потім повертається до того, що він зробив. Я тримаю прогулянку і знімаю фотографії. З кожним туром ми знаємо один краще і я ближче і ближче. Нарешті я зняв руки, пальці, рот, очей, складки одягу. І після того, як я перестаю звертати увагу на те, що я фотографую, і він теж.
Крім того, вона регулярно грає з кольором і освітленням, що робить все монохромним, після чого нереально яскраво. Нехай фотографії говорять самі.

Кріс Colfer.
81

Нора Джонс.

Фіона Яблуко.

Катерина Перрі.

Зі Дешанель

Бек Бек.

р.

Грудень

Малий Joy

Білий Стриптиз
р.

76313832

Шарлотт Гайнсбург в студії

Елідж Вуд

доб. 2

р.

Кірстен Дунст

Р

Р

Ясон Шварцман.

Інші роботи:

, Україна

р.

Р

Звичайно, її арсенал не тільки портретна фотографія:

р.

р.

576373

Крім того, осінь працює з брендом Rodarte, заснований в 2005 році, і є друзями зі своїми творцями сестри Kate і Laura Mallivy. Серед шанувальників зірки Rodarte є Keira Knightley, Natalie Portman, Michelle Обама, Reese Witherspoon, Jennifer Conelli, Mary-Kate Olsen, Anne Hathaway, Emma Watson і багато інших.

Ось що Стилі Шірлі Курата говорить про осінь:
Вона, безумовно, має кінематографічний підхід до фотографії. З фотографіями можна сміливо фантастично або навпаки залишити враження справжнього документального фільму. Вони можуть бути зняті абсолютно різними способами, але всі вони мають магію, яку ми бачимо в кіно.

р.

Р

178965

127483 р.

Габаритний зображення

2642039, Україна

до 1 2 3 4 5+

За лаштунками Родарт-шоу

711166

р.

У фільмі Black Swan, а осінь захопила актриса під час фітингу.

Р

У музеї сучасного мистецтва в Лос-Анджелесі представлені композиції та інші твори Родарте.
р.

Р

Р

р.

Осінь також зняв осінній збір датського дизайнера моди Петра Дженсена.

Р