Стівен Майсел вважається класикою сучасної модної фотографії.

Стівен Майсел вважається класикою сучасної модної фотографії. Дозени моделей і навіть супермоделей можна сказати завдяки таланту: це був Майсель, який авторував фотографії, які відкрили світ в Джессі Стам і Коко Роча. Він також є автором знаменитої фотографії, яка зображує Naomi Campbell, Linda Evangelista і Christy Turlington - це фото символізує момент, коли вони переміщаються з категорії звичайних моделей до супермодель.

Одним з найвідоміших концептуальних фотосесій Maisel є «Любов і не бійся». Тема не нова, але що варіант... Maisel – геній – це визнання багатьох своїх клієнтів – модних будинків Prada, Роберто Каваллі, Veneta, Armani, Phi. Хоча майстер сам скромно говорить, що це все про внутрішню красу моделей, які він просто допомагає виявити.

р.

Маїзель однаково майстерно керує кольором і чорними і білими фотографіями. В останньому є якийсь особливий шик - такий, як був присутній на передвоєнних модних фотографіях.

Я не знаю. Він звучить кукурудзяною, але у мене є глушка. Це мій стильний талант.

Стівен Майсел працював з багатьма зірками шоубі. Знаменита картина Мадонни для Vogue в 1991 році - ручної роботи

Gwyneth Палтороу від Стівена Мейсель

Sandra Bullock від Stephen Maisel

І знову Мадонна, в цей час на фотосесії для Louis Vuitton 2008.