Чоловіча версія макіяжу

Ці вишукані красуні знають, як привернути увагу до їх зовнішнього вигляду. Шукайте свій вибір! Відомі чоловіки використовують косметику не для потреби, а для підтримки їх іміджу і отримання якомога більше жіночої уваги. І якщо «ви» чоловіки використовують тільки засоби гігієни, то «стар» люди, як правило, підкреслюють їх жорстокість (найчастіше це відбувається в рок-музикантах) або їх солодкість (це як ви розумієте прирогативних з поп-зірок) за допомогою тіней, олівців, туші, тонального крему, порошку і бальзаму губ. В цілому «жіночі речі» для них стали такими родичами.

Почнемо, звичайно, з кам'яним макіяжом, яке ми часто бачимо на відомих чоловіків.

Bill Kaulitz (використає тональний крем, порошок, тіні, олівець, туш, бальзам губ)

З макіяжом.

Без нього.

17297

Поцілунок з макіяжом Законопроект виглядає цікавіше, хоча і так добре.

Jared Leto (використана основа макіяжу, тіні, олівець)

З макіяжом.

Без нього.

Ярещений як з макіяжом, так і з його відсутністю, але в його місці я не буду використовувати чорний олівець, він занадто розмитий на обличчі (продукти, як ви знаєте, просто не даються).

Марилін Мансон (використає тональний крем, олівець, тіні, туш, помада, порошок)

З макіяжом.

Р

Без нього (частково, звичайно)

Це рідкісний випадок, коли людина без макіяжу виглядає набагато гірше, ніж він робить з ним. На мій погляд, Марілін не може більше без його макіяжу, який, смішний, як це може звук, підходить йому.

Pete Wenz (використає основу макіяжу, тіні та олівцем)

З макіяжом.

Без нього.

Він краще без макіяжу.

Adam Lambert (використає тональний крем, олівець, тіні, туш, глянець губ і порошок)

З макіяжом.

р.

Без нього.

Адамка змащує її веснянки так само, як вона може, і це відходи. Без макіяжу він виглядає недоторкано, і багато іншого.

Dave Navaro (використає тональний крем, порошок, тіні, туш, олівець для очей)

З макіяжом.

Без нього.

У разі колишнього Кармена Електрика вибір очевидний - тільки без макіяжу! Макіяж на малюнку, маскулінність так помішує.

Russell Бренд (використання бази та олівцем)

З макіяжом.

Без нього.

17297

З макіяжом, Russell виглядає як Джек Воробей, і що один я люблю, так бренд використовувати макіяж і не забудьте поділитися ним з Katie, вона велика потреба.

І тепер поп-додаток, який я думаю, що я просто дивлюся на образах чоловіків ("Чому ці чоловіки?" - це питання).

Філіп Кіркоров (застосує основу для макіяжу, порошку, олівцем для очей, тіней і туші)

З макіяжом.

Без нього.

556733

Файл вписується зображення з макіяжом і без волосся (принаймні без «чарівних» локонів)

Сергій Зверєв (використовує тональний крем, тіні, туші, олівець для очей, рум’яна і глянцева губа)

З макіяжом.

Без нього.

Ніщо допоможе - немає косметичних засобів, ніяких локонів ... всі в ...

Валерія Леонтєв (застосує тональний крем, тіні, олівець, бальзам губ і туші)

З макіяжом.

Без нього.

Чому чоловіки в цій країні так обробляється пластиком? В Америці все, здається, неправильно, крім Mickey Rourke і декількох інших чоловіків (як мінімум, вони виглядають як чоловіки, а не те, що наш "красивий" ... ooh, це непристойний погляд на них).