1577
Фотогенські зірки Голлівуду
На заході просто не може жити без різних топів, рейтингів, списків знаменитостей. Щодня робляться нові вершини: хто є sexiest, хто багатший, хто має більше ас. Цього разу читачі Телеграфа вирішили зробити рейтинг найбільш фотогенних Голлівудських зірок всього часу. Виходячи з того, що результати вказують на відсоток виборців, ми можемо припустити, що вони запропонували вибрати з обмеженого списку знаменитостей. Отже, рейтинг виявився, щоб бути передбачуваним - деякі легенди фільмів і пара найпопулярніших зірок зараз.
10 місце: Джеймс Деан (38%)
р.
9 місце - Софійський Лорен (41%)
р.
8 місце: Марилін Монро (49%)
р.
р.
7 місце: Анджеліна Джолі (52%)
6 місце: Марлон Брендо (53%)
5 місце – Адрі Хепберн (58%)
4-е місце – Меган Фокс (61%)
3-е місце - Давид Бекхем (68%) (наскільки він був тут - Бог знає його, адже він все ще має дуже медіокремове ставлення до Голлівуду, добре приїжджає. . . . )
2-е місце: Jennifer Aniston (69%)
Ну, найбільш фотогенних голлівудських читачів Телеграфа розглянути Елізабет Тейлор. 72% виборців проголосували за неї.
Я особисто погоджуюсь з більшістю позицій цієї вершини, але не з усіма. Ну, наприклад, я ніколи не розумію, що Beckham зробив. Крім того, я не думаю, Дженніфер Аністон є настільки фотогеном. Я б додати Марлен Дітріх до цього списку - ця актриса була чудовою у всіх фотографіях і Penelope Cruz - Я люблю всі її спонтанні постріли.
10 місце: Джеймс Деан (38%)
р.
9 місце - Софійський Лорен (41%)
р.
8 місце: Марилін Монро (49%)
р.
р.
7 місце: Анджеліна Джолі (52%)
6 місце: Марлон Брендо (53%)
5 місце – Адрі Хепберн (58%)
4-е місце – Меган Фокс (61%)
3-е місце - Давид Бекхем (68%) (наскільки він був тут - Бог знає його, адже він все ще має дуже медіокремове ставлення до Голлівуду, добре приїжджає. . . . )
2-е місце: Jennifer Aniston (69%)
Ну, найбільш фотогенних голлівудських читачів Телеграфа розглянути Елізабет Тейлор. 72% виборців проголосували за неї.
Я особисто погоджуюсь з більшістю позицій цієї вершини, але не з усіма. Ну, наприклад, я ніколи не розумію, що Beckham зробив. Крім того, я не думаю, Дженніфер Аністон є настільки фотогеном. Я б додати Марлен Дітріх до цього списку - ця актриса була чудовою у всіх фотографіях і Penelope Cruz - Я люблю всі її спонтанні постріли.