906
Дуже дякую!
Я завжди дивився на те, як виглядають дизайнери – колекції створюються божественними, але вони не виглядають так багато. Побачивши модний дизайнер і креативний директор модного дому Маржеса, я раджу - красива, добре, просто божественна жінка!
У минулому модель і актриса Георгіна Чапман (Георгіна Чапман) розпочала свою модну кар’єру в 2001 році разом з її другом, а також колишньою моделлю, Керен Крайг, запустивши лінію одягу Маршеса, яка дуже швидко стала популярною.
111329
Георгина майже всюди з'являється в сукні власного бренду
р.
р.
523264
, Україна
Р
І сьогодні, без окулярної церемонії завершена без зірок в маршесах.
Чи знаєте ви, чому це відбувається? Я не, але я дуже щасливий!
80046.
, Україна
р.
Георгіна єпархіальною кінопродюсером Harvey Weinstein, яка є 24-річним її старшим.
, Україна
р.
р.
Пара вирощується дочка індійська перлина
Георгіна Чапман для глянцевих видань
У день весілля.
351000 р.
р.
р.
Георгина створює сукні з шовку та шифону з цікавими деталями для чудових, красивих жінок, таких як сама.
Габаритний зображення
836396
Творчий успіх Георгії!
У минулому модель і актриса Георгіна Чапман (Георгіна Чапман) розпочала свою модну кар’єру в 2001 році разом з її другом, а також колишньою моделлю, Керен Крайг, запустивши лінію одягу Маршеса, яка дуже швидко стала популярною.
111329
Георгина майже всюди з'являється в сукні власного бренду
р.
р.
523264
, Україна
Р
І сьогодні, без окулярної церемонії завершена без зірок в маршесах.
Чи знаєте ви, чому це відбувається? Я не, але я дуже щасливий!
80046.
, Україна
р.
Георгіна єпархіальною кінопродюсером Harvey Weinstein, яка є 24-річним її старшим.
, Україна
р.
р.
Пара вирощується дочка індійська перлина
Георгіна Чапман для глянцевих видань
У день весілля.
351000 р.
р.
р.
Георгина створює сукні з шовку та шифону з цікавими деталями для чудових, красивих жінок, таких як сама.
Габаритний зображення
836396
Творчий успіх Георгії!