Christina Aguilera взуття

Одне з найвідоміших любителів красивого взуття не можна сміливо назвати Крістіна Агилера. Цей співак, смак якого у виборі одягу та аксесуарів криється досить часто, є жорстким шанувальником взуття від Крістіана Лєпіна. Практично завжди для своїх виступів вона носить взуття з високим каблуком від цього дизайнера. Але є також повсякденне життя, в якому просто неможливо постійно носити підбори, тому Кріс вибирає взуття менш популярних і відомих брендів. Нерідко її вибір страшний і я не розумію його на всіх, але як кажуть, «смаки не суперечать». Який потужний голос вона має, слухайте її!

Так, подивіться на взуття цього вокалу Mademoiselle.

Найімовірніше, коли вибираючи ці черевики, Крістіна прагнула оригіналізувати, щоб не виглядати простою знаменитості, але бути стильним, модним і головне не схожим на інші дівчата зірочка в незвичайних сандалі. На жаль, не вдалося. Комбінація туфлі і капрі штани є тихим жахом.

Колір взуттєвого загартованого мене. У поєднанні з чорнилом, ці туфлі прекрасно виглядають.

Що замовляє лікар. Набрякають ноги в ті туфлі.

Дуже красива! Я не знаю, що ці сандалі зроблені з, але вони здорово!

Простий і стильний. Білі черевики не мою слабкістю, але я дуже сподобалося їх.

р.

Які нальоти на взуття? Я не розумію вибір Христини.

90080.

Білий і білий занадто багато. Я завжди думав, що взуття має бути різним за кольором з суконь (це не застосовується тільки до чорного взуття і невеликого чорного плаття).

Розкішне взуття Крістіаном Лозином. Я не даю на них, я бачу, що я не маю грошей на них. . . (c)

Лезини знову. О, що краса! Я мінгінг ...)

9117539

Колір досить простий. Кріс має таку крихітну ногу, як це 35 або 36 розмір (Я точно не знаю).

Ноодне взуття зробити мене плавленням. Я планую купити взуття восени, я сподіваюся знайти їх.

Габаритний зображення

Крістіна, ви не співайте, ти співак! Що не зрозуміло - дивний вибір.

Р

Крістін Laboutin взуття є чимось. Майстер знає свою роботу!

Ніцца взуття. Зручний і дуже важливий!

Арррр ... Cool-cool Laboutins. Ці черевики неймовірні!

р.

Я не люблю ніс.

Він виглядає вишукано. Я не схожий тільки педикюр, рожевий - ні до села, ні до міста.

Черевики без дрилі. Краса в простоті ...

Ці черевики суперрай! Колір, ремені, все чудово. Вони повинні бути дивно комфортними...

Все буде чудово, якщо це не було для платформи. Я не люблю свою форму, я не люблю експерименти, як це.

Не перег...

Попереднє повідомлення про туфлі Меган Фокса, є саме те ж саме взуття. Вони красиві!

Крістіна любить червоне взуття.