Лофери - ще один предмет гардеробу чоловіків до захоплення всіх нас мігрували жінкам. І я кинувся. Класичні лофери - взуття без шнурків на плоскій підошві з низьким широким каблуком - виглядають стильно і модно, але, атлас і ah, не особливо сексуально. Таким чином, російські красуні, які ходять цілодобово в підборах, псують свої красиві ніжки і навіть бігають на хліб на 10-сантиметрових шпильках і з вечірнім макіяжом, всі волокна душі відхиляють лофти, викличуть їх виключно «вагомі туфлі». Але ми знаємо, що якщо жінка сексуальна від природи, навіть якщо ви одягнете мішок на неї, навіть якщо ви одягнете лофи, вона все одно буде виглядати розкішно.
461192
Трохи історії. На початку 1930-х років представники сім'ї, які займалися виробництвом взуття. Але вони стали відомою загальнодоступною тільки в 50-х роках, коли відомий бренд Gucci почав виробляти лофти і виготовили їх залом.
Є два види класичних лоафів. Перші просто лофи, з шкіряними табличками на носі, які виконують виключно декоративну функцію.
Друга - це копійка лофанів, з невеликим слотом на носі, де в 50-х американських студентів вставили копійку, щоб успішно пройти іспит.
Всі ці красиві взуття були спочатку створені виключно для чоловіків, але в 1968 році через неймовірну популярність взуття були моделі для жінок.
Люба любила багато, але вони стали модними завдяки багатим і відомим. Він був у лофаєрах, які героїні Аудрі Гепберн, Джое Stockton, спортований в безлітній фільм смішний обличчя, і Грей Келлі і Джон Кеннеді носили ці комфортні взуття в житті.
895131
З чорно-білими грудями, були улюблене взуття Майкла Джексона. У чорному взутті з щільними білими шкарпетками, коханим королем поп танцював більше одного концерту.
р.
Тепер трохи про те, як носити лофти. Незрівняно це пікнік або садова вечірка, звичайно, але це ідеальне взуття для вивчення, роботи, покупок або ходьби від дітей. За традицією, ми побачимо, як ці черевики одягаються модницями.
Я думаю, що лофери просто зроблені для Alexa Chang! Вони відмінно вписуються в стиль і вона вигідна для неї. Дивитися і дізнатися.
730618
Звісно, Келлі Осборн божевільний про своїх penny loafers, оскільки вона носить їх завжди і всюди і виключно з шкарпетки. Як приклад від Майкла Джексона?
79066, Україна
р.
Незважаючи на те, що класичні лофери кольору чорні, коричневі і бежеві, Ріанна воліє свіжу версію - білі лофти ідеально підходять для літа.
255702 Р
р.
Elle McPherson і її leopard loafers
Р
Джессіка Альба
Кейт Босворт
Кейт Мос
Марія-Кате Ольсен
Кірстен Дунст
р.
Для тих, хто повністю руйнує жіночність і сексуальність, дизайнери все ще знайшли приємну альтернативу - лофаєри з підборами. Я не зловживаю, я люблю їх!
р.
7760477
Haley Steinfield/Katie Holmes/Sheryl Cole
р.
Моллі Король.
Хайлі Стейнфілд
р.
р.