Метаморфоз

Не так давно я написав про акторів, які змушені поголити голову для ролей в перспективних проектах. Але присяжність – один спосіб перетворення образу. Дивись, які актори ролі в певних фільмах радикально змінили їх повсякденне зображення

Rooney Mara перетворилася з pye дівчина в пронизливий соціопат (на екрані, звичайно) для ролі Lisbeth Salander в ремекцією культового трилера Дівчина з татуюванням Дракона. Для ролі Рооне вирізати її довге волосся, фарбувати їх charcoal і зробити геометричну стрижку. Вирощування такої краси, звичайно, буде довго, але роль варто!

Р

Роберт Downey Jr. змінив свій колір шкіри для ролі в комедії «Солдєї невагомості»

р.

Моє найглибше апологій Vanessa Hudgens - У мене була нездужання, щоб змусити її кілька разів в папаразії літописів, не знаючи, що вона змінила її довге волосся для хлопчика стрижки для ролі в фільмі «Гівий мене укриття». Vanessa і гламурна дівчина перетворилася в реальний хлопчик, який легко дасть в очі.

Кате Вінслет для ролі в «Східному промені чистого розуму» забарвили волосся в кислотному кольорі і став немовлятним хлопчиком

James Franco завжди wore короткий стрижень. Але для ролі в «Pineapple Express» він «довго волосся»

Що про Sean Penn як сумний рокер? У кінофільмі «Чи не ти»

Кевін Сміт вирощує колінно-глибоку бороду для «Талес Південного»

Крістен Стюарт не схожий на "Twilight". Беллу як андрогінний рокер у фільмі «Ранас»

Ніколи не вважали Hilary Swank, щоб бути моделлю мужчиності, але грати хлопця в жіночому тілі в старому 1999 році драма Guys Не Cry є не фунт родзинок!

Jared Leto - це непередбачуваний чувак, тому що робить збитий чоловік для ролі в главі 27 не проблема.