Марилін Монро і її чоловік

Три мужчини пощастили тому, що всі вони обрали однаковою жінкою, Марілін Монро. вона одружилася між собою, але тільки два з них вона любила, і тільки одна по-справжньому любила її.

Першим чоловіком неспроможного Маріліна був Джим Діверти. Він одружився з ним відразу після його шестинадцятого дня – 19 червня 1942 р. Це був шлюб зручності для Маріліна, оскільки вона не любила Джима і не хоче повернутися до дитячого будинку. Завдяки своєму шлюбу, вона змогла залишити місце, що занурила її більшість і переїхати з Джимом.

Незабаром після шлюбу Монро почав думати про свою кар'єру, яка пізніше знищила шлюб. Крім того, за словами Мариліна, вона не відчувала будь-яку любов до Бога, і цей союз був великою помилкою, яка зробила з розпаду. У вересні 1946 р.

р.

Другим чоловіком легендарного Мариліна був екс-бейсбол Joe DiMaggio. Вони здавалося б, одружилися в небі, називають «Мр. і панс. Америка», і вони були дуже задоволені разом.

Але ця спілка тривала тільки 9 місяців. Як виявилося пізніше, DiMaggio був непристойним для всіх чоловіків у світі (навіть, якщо у ті роки вона була краще, ніж коли-небудь!) і часто підняла свою руку на неї. У зв'язку з ревнощами вони розлучилися в жовтні 1954 р.

р.

Але є один великий "але": для решти свого життя Йое любив Марілін і тільки він всіх своїх закоханих прийшов на її похорон.

37895925

За більш ніж 20 років ДіМагіо перевозили квіти до могили Маріліна і сказали, що це було на день похорону, які вони хотіли перемастити (Марилін помер 5 серпня 1962 року, і весілля було заплановано на 8 серпня 1962 року, день Монро був похований). Joe DiMaggio ніколи не вважається її зіркою, і лікувати її як просто, але неймовірно любили жінку.

«Чи не зірка, вона моя дружина». - Джо Дімагі
123456наступний

Третя Маріяліна і останній чоловік був драматург Артур Міллер. Актор зустрівся з Міллером у 1950 році, але лише через рік після розлучення Маріліна вони знову зустрічалися. Вони були офіційно одружені 29 червня 1956 р., і через два дні вони провели юдаючу весільну церемонію (Артур був єврейським). Цей шлюб був найдовшим, тому що він відомий тим, що Монрой завжди мріяв розумного чоловіка, який може заповнювати свої прогалини в освіті і стати її наставником в житті.

Але Артур не був зацікавлений, адже через тиждень після весілля він написав у щоденному щоденнику «Я думаю, що вона маленька дитина, я поцікав її!» У зв'язку з цим він і мав серйозний карель, але продовжував жити разом.

68676734

Флер пізніше сказав щось інше, зателефонувавши Мариліну кошеню і говорячи: «Це сто відсотків жінок, найбільш жіноча жінка в світі». Але нічого не врятував свого шлюбу – не безмежна любов Маріліну, ані її повага до Артура, бо він завжди вважається її просто фольгою, і думав себе найсмачніше людину часу.

558568

Як тільки вони розлучилися, і це сталося в січні 1961 року, Міллер відразу задружився ще одна знаменита жінка – фотограф Ingeborg Morat. Коли помер Монро, Ingeborg був 8 місяців вагітним і Артур вирішив не піти на похорон, траурний «Я не можу стояти цей траурний цирк». До речі, Марілін також може відродити дитину від нього, якщо її вагітність не була ектопічною.

На додаток до цих трьох чоловіків Марілін мав багато інших відхилень, включаючи президент Джон Ф. Кеннеді та його брат, але маловідоме про них. Румори і ромби, які не підтримуються чим завгодно.