Я хочу бути hipster.

Я попередив вас, я лікую стегна з любов'ю і прасуванням. Немає нічого неправильного з ними. Крім того, вони часто люблять відключити звання «гістер» і сказати: «Це мій власний стиль!». Так, для стилю hipsters важливо, вони живуть для одягу, банок і вподобань. Як стати гарним хіпстром, зробити фантазійні луки і отримати пучок вподобань? Читати посібник з стилю hipster.

Я хочу бути hipster. р.

Перш за все, забудьте штани! Тісті, легінси, джинси будь-яких кольорів - нові штани взимку і влітку. Ви можете без штанів, ваша болюча тонкість повинна бути побачена всім.

Я хочу бути hipster.

Я хочу бути hipster.

Я хочу бути hipster.

Я хочу бути hipster.

Я хочу бути hipster.

Я хочу бути hipster. р.

Ви можете бути креативними. Вирізати колготки або носити гольф.

Я хочу бути hipster.

Я хочу бути hipster. , Україна

Я хочу бути hipster.

Що стосується гольфу. Ви можете носити їх hipster занадто.

Я хочу бути hipster.

Найголовніше, пам'ятайте, що коліна слід прикрасити всілякими стираннями, розрізами і синцями. Це модний, стильний, молодий. Крім того, він розкриває свій внутрішній світ, показує, що життя не цінується вами, Вас цікавить тонка психічна організація людини.

Я хочу бути hipster. р.

Що стосується спідниці. Ви не повинні обмежувати себе ними. Тільки варто пам'ятати, що легінси і колготки, навіть в традиційному вогні, ви не повинні видалити, якщо ноги не можуть похвалитися ацетичні синці і абразії або принаймні татуювання.

Я хочу бути hipster. Р

Я хочу бути hipster.

729826

Я хочу бути hipster.

169974

Тим не менш, тут можуть бути винятки. Спідниця без синців і тату. Але подивіться на це болюче серце! Дійсно hipster.

Я хочу бути hipster.

Я хочу бути hipster.

Майки або футболки повинні бути великими і підвісними, з модними принтами. Ви можете створити і hipster, щоб носити ювелірні вироби (!) розмір, потім ви будете збирати більше вподобань для творчості.

Я хочу бути hipster. , м2

Я хочу бути hipster.

Я хочу бути hipster.

Я хочу бути hipster. р.

Особливо цінується сорочками стегна: дівчата – чоловіки, і хлопці – більше фітингів. По суті, навпаки цінується.

Я хочу бути hipster. р.

Я хочу бути hipster.

Я хочу бути hipster.

Світильники модні, теж. Цей хлопець і дівчина бояться прохолоди, тому вони не можуть дозволити собі замерзнути у своїх футболках. На жаль, светри трохи дорожче ніж футболки. Так дівчина повинна будувати домашню шапку, але hipster.

Я хочу бути hipster.

Я хочу бути hipster.

Я хочу бути hipster.

Не забудьте сміятися на соєвих традиціях і простих людей! Сорочка з килимовим покриттям. Плюс для творчості і тонкого бантера ви забезпечені.

Я хочу бути hipster. р.

Природа важлива для стегон. Вони люблять Всесвіт і оленя. Затемно затопити все! Виготовляйте роги з гілок, покладіть головки на луки або зносите футболки з олією принтів. Якщо ви не маєте достатніх коштів або вмілих рук для всього цього, ви можете розмістити на своєму блозі картки. Більше до карми.

Я хочу бути hipster.

Я хочу бути hipster.

3610Р. 4200Р.

Варіація з іншої тварини. Вовки – вищий рівень стилю hipster, що досягається вовках.

Я хочу бути hipster.

І трохи більше про луків на тлі природи.

Я хочу бути hipster.

Я хочу бути hipster.

Тепер для постави. 50% успіху фото - це гарна постава. Правильне постави дає близько 200-400 вподобань для впевненості. Наприклад, поява шва. Вони не готують, щоб бути знятими, не дивляться на свої смужки - це від тонкої психічної організації. Коли ви розумієте всю сумність істоти, не до веселощів.

685244

Я хочу бути hipster. р.

Я хочу бути hipster.

Я хочу бути hipster.

Я хочу бути hipster. р.

Дівчина креативна!

Я хочу бути hipster.

Розуміння всіх сумок впливає не тільки на обличчя, але і одяг.

Я хочу бути hipster.

Я хочу бути hipster. р.

Мода поз Немає. 2. Дивись, як якщо ви робили щось жахливе вчора. Наприклад, вони не люблять друзів-гіпсистів або розмістили у десертному дворі. Ви? Дядько! Хороші цибулі.

Я хочу бути hipster.

Ви можете додати "королеву ногу".

Я хочу бути hipster. р.

Я хочу бути hipster. р.

Є багато речей, які ви можете зробити з ніг.

Я хочу бути hipster.

Я хочу бути hipster.

Хороша постава - модна спазм.

Я хочу бути hipster.

Модний спазм хай-lv! + сорочка + або худі або легінси.

Я хочу бути hipster.

Якщо твоїй обличчя є сумним або вашими ніжками недостатньо, і вам не подобається, ви можете створити банти навпіл. Так, стегна дуже креативні діти.

399880

Я хочу бути hipster.

Я хочу бути hipster. Р

Я хочу бути hipster.

Погані цибулі! Не варто робити це. Все добре, але стебла цінують хворобливу тонкість. І якщо ви нормально будувати, то ви ведете здоровий спосіб життя. Нема! Ви не можете зробити вподобання на цьому банті.

Я хочу бути hipster. р.

Поза - "Якщо вона в задній частині голови - не проблема". Xyusha не є hipster, але сподобалося, теж, тому використовує позицію моди.

Я хочу бути hipster.

Спина голови.

Я хочу бути hipster.

Я хочу бути hipster. , Україна

До речі, не просто зробити цибулю. Традиційні фотографії hipster також цінуються, особливо в блозі. Приклад. Сорроу + светр + дзеркало + сигарети.

Або тут. Садиба + смуток + смуток + колготки.

Я хочу бути hipster.

Вимова від сигарет.

І татуювання. Зробіть милі та смішні маленькі татуювання.

Я хочу бути hipster.

Я хочу бути hipster.

Не всі. Я не говорив про MacBooks і iPads і raibans і всі ці милі речі. Але ви знаєте основи зараз. Як мода тизера!

І розвивають почуття гумору.