Надія російської моди

Ми не знаємо про російських дизайнерів. Крім того, деякі з них неймовірно талановиті і успішні, з єдиною корекцією – кілька знаменитостей світу готові носити одяг з російських дизайнерів, віддаючи перевагу більш відомим художникам з Італії, Франції та Англії. По суті, навіть в Росії і сусідніх країнах маловідомо про вітчизняних дизайнерів моди. Ну, я прагнув виправити це розуміння і представити вам молодим дизайнерам, які не мають гордості, можна назвати надії російської моди.

Надія російської моди р.

Олександр Терехов

З дитинства Саша Терехова любила шити - від 5 років він пришив наряди для ляльк і музинок, а для своєї матері майбутній дизайнер створив першу сукню в своєму житті. Після закінчення школи він навіть не замислювався про те, що він хотів отримати - вибір був очевидним. Терехова закінчила Інститут моди і дизайну за спеціальністю в дизайні костюмів, а після закінчення він пішов на стажування не десь, але в модному будинку Yves Saint Laurent.

Надія російської моди р.

Надія російської моди

Надія російської моди Р

Надія російської моди

Надія російської моди

Надія російської моди

Пізніше Олександр представив першу колекцію в рамках Ukrainian Fashion Week. Терехова представила свої ескізи на виставках, створених колекціях одягу для московських Модних Тижнів, а потім зумів зробити те, що всі дизайнери мріяли - взяти участь в Нью-Йорку Fashion Week.

Надія російської моди

Надія російської моди

Надія російської моди

Надія російської моди , Україна

Надія російської моди

3610Р. 4200Р.

Надія російської моди

Надія російської моди

На сьогоднішній день Терехова – єдиний російський дизайнер, який презентував свої колекції в Нью-Йорку за кілька сезонів.

Надія російської моди

Надія російської моди

Надія російської моди р.

Надія російської моди

Надія російської моди

Надія російської моди р.

Надія російської моди

Бізнес-карта Терева - сукні. Крім того, Саша вважає їх основою будь-якого жіночого гардеробу і, на його думку, сукні доречні в будь-якій обстановці (і я погоджуюсь з ним!). У сукнях Терексова можна побачити багато
Російські модниці, а деякі його твори – до смаку найяскравіших зірок світового шоу-бізнесу – Celine Dion, Angelina Jolie і Misha Barton.

Я снию Kirsten Dunst в мої сукні - Я дуже люблю її стиль. Миша Бартон, який обожнює мої сукні кілька разів, також класний. Коли вона прибула в Москву, ми вішали в її приміщенні до ранку – просто поспілкуватися, захопивши навколо, пити і слухати музику. О, Миша дуже смішна!
Міша Бартон
Надія російської моди

Надія російської моди

Надія Михалькова
Надія російської моди

Рената Литвинова
Надія російської моди

Ксенія Собчак
Надія російської моди

Надія російської моди

Світлана Бондарчук
Надія російської моди

Вика Газіна

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вика Gazinska не виняток: вона не тільки забезпечила свої Барбі з шафою, але і влаштовує модні пагони для них. Коли ляльки захопили на фоні, Віка почала експериментувати з її зображенням - вже у віці 16 років дівчина мала власний впізнаваний стиль і вона виділила серед своїх однолітків.

Надія російської моди

Надія російської моди Габаритний зображення

Надія російської моди

Надія російської моди

У цій кар’єрі Віка ще висвітлює три важливі кроки: перший – приз у конкурсі «Російський силует», коли дівчина була 20-річною, другий – стиліст в глянцевому журналі протягом 3 років і третій – випуск власної дебютної колекції в 2006 році.

Надія російської моди

Надія російської моди

Надія російської моди

Надія російської моди

Надія російської моди

Надія російської моди

Вика Gazinska використовується для повного контролю процесу роботи на збірці - ескізи, тканини, швейний одяг, вибір моделей, налаштування світильників, музичного супроводу, оформлення запрошення - нічого не залишиться безглуздим. Більше, Вика – головна особа її колекції і користується відображенням свого одягу на соціальних заходах і в повсякденному житті.

Надія російської моди

252826.

Надія російської моди

Надія російської моди

410150 Р

Надія російської моди

Надія російської моди

Надія російської моди

А якщо ви любите власні творіння, інші будуть любити їх. Найбільший фанат творчості Вікі є її другом, журналістом, соціалітом і великою модницею Мирослави Дума.

Надія російської моди

Надія російської моди

2646594

Надія російської моди

Надія російської моди р.

Надія російської моди

Фотограф і стиліст Уляна Сергеєнко у Вика Газінська наряди

Надія російської моди

Надія російської моди

Надія російської моди

Вардуй Назарян

Вардуй народився в Вірменії, але закінчив Університет дизайну і архітектури в Москві і досі живе в столиці нашої Батьківщини, тому ми можемо сміливо назвати її російським дизайнером. Назарян створив свій бренд у 2007 році, але популярність прийшла до дизайнера після показу власної колекції в Cannes. За місяць Вардуй створив 13 розкішних нарядів, завдяки яким вона звернула увагу редакторів глянцевих журналів і стилістів з великими назвами.

Надія російської моди

Надія російської моди

Надія російської моди р.

Надія російської моди

Надія російської моди

Надія російської моди

Про існування бренду Vardoui Nazaryan дізнався про існування бренду Vardoui Nazaryan після виходу лютого питання російського Vogue у 2008 році. Потім в журналі з'явилася фотосесія, де одна з моделей показала білу блузку з органзи з білим хрестиком на грудях. Митрополита fashionistas були готові зробити все, щоб отримати це створення Vardua.

Надія російської моди

Надія російської моди

Надія російської моди

Надія російської моди

Надія російської моди , м. Київ

Надія російської моди

Надія російської моди

Логотип бренда Vardoui Nazaryan зображує чарівну птаху з давньої вірменської легенди Хазаран бульба, з якого розквітають квіти. Як правило, культура, архітектура та міфологія Вірменії є основним джерелом натхнення для Назарян:

Вірменська культура дійсно є основним джерелом натхнення. Особливо архітектура, яка надихає мене створити нові форми. Іноді виставки дуже надихають. Часто буває, що зображення з'являються під враженням людей – наприклад, коли цікаво одягнена людина просто проходить. Але, звичайно, ви не можете говорити про одне – як правило, це синтез: Я дивився фільм, побачив будинок.
Надія російської моди

Надія російської моди

Надія російської моди

Надія російської моди

Надія російської моди