Надія російської моди

Ми не знаємо про російських дизайнерів. Крім того, деякі з них неймовірно талановиті і успішні, з єдиною корекцією – кілька знаменитостей світу готові носити одяг з російських дизайнерів, віддаючи перевагу більш відомим художникам з Італії, Франції та Англії. По суті, навіть в Росії і сусідніх країнах маловідомо про вітчизняних дизайнерів моди. Ну, я прагнув виправити це розуміння і представити вам молодим дизайнерам, які не мають гордості, можна назвати надії російської моди.

р.

Олександр Терехов

З дитинства Саша Терехова любила шити - від 5 років він пришив наряди для ляльк і музинок, а для своєї матері майбутній дизайнер створив першу сукню в своєму житті. Після закінчення школи він навіть не замислювався про те, що він хотів отримати - вибір був очевидним. Терехова закінчила Інститут моди і дизайну за спеціальністю в дизайні костюмів, а після закінчення він пішов на стажування не десь, але в модному будинку Yves Saint Laurent.

р.

Р

Пізніше Олександр представив першу колекцію в рамках Ukrainian Fashion Week. Терехова представила свої ескізи на виставках, створених колекціях одягу для московських Модних Тижнів, а потім зумів зробити те, що всі дизайнери мріяли - взяти участь в Нью-Йорку Fashion Week.

, Україна

3610Р. 4200Р.

На сьогоднішній день Терехова – єдиний російський дизайнер, який презентував свої колекції в Нью-Йорку за кілька сезонів.

р.

р.

Бізнес-карта Терева - сукні. Крім того, Саша вважає їх основою будь-якого жіночого гардеробу і, на його думку, сукні доречні в будь-якій обстановці (і я погоджуюсь з ним!). У сукнях Терексова можна побачити багато
Російські модниці, а деякі його твори – до смаку найяскравіших зірок світового шоу-бізнесу – Celine Dion, Angelina Jolie і Misha Barton.

Я снию Kirsten Dunst в мої сукні - Я дуже люблю її стиль. Миша Бартон, який обожнює мої сукні кілька разів, також класний. Коли вона прибула в Москву, ми вішали в її приміщенні до ранку – просто поспілкуватися, захопивши навколо, пити і слухати музику. О, Миша дуже смішна!
Міша Бартон

Надія Михалькова

Рената Литвинова

Ксенія Собчак

Світлана Бондарчук

Вика Газіна

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вика Gazinska не виняток: вона не тільки забезпечила свої Барбі з шафою, але і влаштовує модні пагони для них. Коли ляльки захопили на фоні, Віка почала експериментувати з її зображенням - вже у віці 16 років дівчина мала власний впізнаваний стиль і вона виділила серед своїх однолітків.

Габаритний зображення

У цій кар’єрі Віка ще висвітлює три важливі кроки: перший – приз у конкурсі «Російський силует», коли дівчина була 20-річною, другий – стиліст в глянцевому журналі протягом 3 років і третій – випуск власної дебютної колекції в 2006 році.

Вика Gazinska використовується для повного контролю процесу роботи на збірці - ескізи, тканини, швейний одяг, вибір моделей, налаштування світильників, музичного супроводу, оформлення запрошення - нічого не залишиться безглуздим. Більше, Вика – головна особа її колекції і користується відображенням свого одягу на соціальних заходах і в повсякденному житті.

252826.

410150 Р

А якщо ви любите власні творіння, інші будуть любити їх. Найбільший фанат творчості Вікі є її другом, журналістом, соціалітом і великою модницею Мирослави Дума.

2646594

р.

Фотограф і стиліст Уляна Сергеєнко у Вика Газінська наряди

Вардуй Назарян

Вардуй народився в Вірменії, але закінчив Університет дизайну і архітектури в Москві і досі живе в столиці нашої Батьківщини, тому ми можемо сміливо назвати її російським дизайнером. Назарян створив свій бренд у 2007 році, але популярність прийшла до дизайнера після показу власної колекції в Cannes. За місяць Вардуй створив 13 розкішних нарядів, завдяки яким вона звернула увагу редакторів глянцевих журналів і стилістів з великими назвами.

р.

Про існування бренду Vardoui Nazaryan дізнався про існування бренду Vardoui Nazaryan після виходу лютого питання російського Vogue у 2008 році. Потім в журналі з'явилася фотосесія, де одна з моделей показала білу блузку з органзи з білим хрестиком на грудях. Митрополита fashionistas були готові зробити все, щоб отримати це створення Vardua.

, м. Київ

Логотип бренда Vardoui Nazaryan зображує чарівну птаху з давньої вірменської легенди Хазаран бульба, з якого розквітають квіти. Як правило, культура, архітектура та міфологія Вірменії є основним джерелом натхнення для Назарян:

Вірменська культура дійсно є основним джерелом натхнення. Особливо архітектура, яка надихає мене створити нові форми. Іноді виставки дуже надихають. Часто буває, що зображення з'являються під враженням людей – наприклад, коли цікаво одягнена людина просто проходить. Але, звичайно, ви не можете говорити про одне – як правило, це синтез: Я дивився фільм, побачив будинок.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное