Стуарт пентхаус

Американський дизайнер Jill Стюарт зробив ім'я для себе в виробництві бліх суконь для молодих дівчат. Вона створила свою першу успішну колекцію аксесуарів, сумок і ювелірних виробів у віці 15 років.

Стуарт пентхаус

Для мене euphoria є створенням дизайну, що я, моїх друзів і контемпорів буде виглядати привабливо і водночас підкреслити індивідуальність, говорить Джил, визначаючи філософію своєї роботи.

Який будинок працює талановитий дизайнер? У пентхаусі знаходиться в Сого...
Стуарт пентхаус

Стюарт і чоловік Ronald Curtis перемістили в 12-поверховий будинок, розроблений легендарним архітектором Філіпом Джонсоном кілька років тому. Апартаменти розташовані в 6 спальнях і п'ять санвузлів, тераса для підйомників, що пропонує приголомшливі краєвиди Hudson і Manhattan.
Стуарт пентхаус

Стуарт пентхаус

Це дуже тихий тут, як оазис, Стюарт говорить.

Бажаю побачити вікно в Статуті Ліберти або відпочити у ванній кімнаті. Це справжній мир.
Для прикраси будинку Jill запрошують професіонал - Anabel Selldorf, відомий своєю здатністю поєднувати шик і мінімалізм. Ведучий ніколи не погодився з дизайнером інтер'єру. Так, Anabel пропонує паркет, і Jill віддають перевагу килимам. А як настінна обробка, Стюарт хотів художню штукатурку, яка Selldorf не була впевнена в собі. В результаті професійно консервований смак Жилля був правильним – шовковиста венеціанська штукатурка вигідно відтіняє полотна сучасного живопису. У питанні яскравих акцентів сторони досягали консенсусусу – вони дають індивідуальність і ліквідують монотонію.

Стуарт був задоволений результатом:
Пропорції правильні і легкі рясні. Я люблю приїхати додому. Це найкраще місце.
Стуарт пентхаус

Стуарт пентхаус

Стуарт пентхаус

Стуарт пентхаус

Стуарт пентхаус

Стуарт пентхаус

Стуарт пентхаус р.

Стуарт пентхаус

Стуарт пентхаус

Стуарт пентхаус

Стуарт пентхаус

Стуарт пентхаус