Стуарт пентхаус

Американський дизайнер Jill Стюарт зробив ім'я для себе в виробництві бліх суконь для молодих дівчат. Вона створила свою першу успішну колекцію аксесуарів, сумок і ювелірних виробів у віці 15 років.

Для мене euphoria є створенням дизайну, що я, моїх друзів і контемпорів буде виглядати привабливо і водночас підкреслити індивідуальність, говорить Джил, визначаючи філософію своєї роботи.

Який будинок працює талановитий дизайнер? У пентхаусі знаходиться в Сого...

Стюарт і чоловік Ronald Curtis перемістили в 12-поверховий будинок, розроблений легендарним архітектором Філіпом Джонсоном кілька років тому. Апартаменти розташовані в 6 спальнях і п'ять санвузлів, тераса для підйомників, що пропонує приголомшливі краєвиди Hudson і Manhattan.

Це дуже тихий тут, як оазис, Стюарт говорить.

Бажаю побачити вікно в Статуті Ліберти або відпочити у ванній кімнаті. Це справжній мир.
Для прикраси будинку Jill запрошують професіонал - Anabel Selldorf, відомий своєю здатністю поєднувати шик і мінімалізм. Ведучий ніколи не погодився з дизайнером інтер'єру. Так, Anabel пропонує паркет, і Jill віддають перевагу килимам. А як настінна обробка, Стюарт хотів художню штукатурку, яка Selldorf не була впевнена в собі. В результаті професійно консервований смак Жилля був правильним – шовковиста венеціанська штукатурка вигідно відтіняє полотна сучасного живопису. У питанні яскравих акцентів сторони досягали консенсусусу – вони дають індивідуальність і ліквідують монотонію.

Стуарт був задоволений результатом:
Пропорції правильні і легкі рясні. Я люблю приїхати додому. Це найкраще місце.

р.

р.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное