Дакота Джонсон

Дакота Джонсон – дочка Дона Джонсона і Мелані Гріффіт. Пам'ятаєте детектива Неша Бріджеса з однойменного серіалу? Звичайно, пам'ятайте. А ця мила дівчина – його дочка. Татусева дівчинка!

Дакота Джонсон

Дакота Джонсон

Свого часу цим двом людям було весело... Я маю на увазі Мелані та Дона. Але їхні діти виявилися дуже милими. І Дакота, і Джессі схожі на картину.

Дакота Джонсон

Дакота Джонсон

І не важливо, на кого більше схожі діти - на маму чи тата. Головне, щоб у них була харизма. Давайте сьогодні поговоримо про дакотів. Немає нічого дивного в тому, що вона стала моделлю. З такими генами! Ця худа богемна дівчина точно володіє всіма даними, необхідними для модельної кар'єри.
Дакота Джонсон

Дакота Джонсон

Зокрема, вона знялася в рекламі бренду Mango і була обрана в якості «обличчя» цього бренду. На цих фото Дакота втілила один з вічних образів молодості - лиху дівчину в стилі рок.
Дакота Джонсон

Дакота Джонсон

Дакота Джонсон

Дакота Джонсон

Модельний бізнес - це, звичайно ж, добре. Але для Дакоти цього мало. І тому пішла на акторські курси, вирішивши спробувати себе в ролі актриси. "Я не знаю, де я буду завтра чи через тиждень... Але я знаю, що буду актрисою».
Дакота Джонсон

З актрисою Емілі Браунінг.

Дакота Джонсон

Дакота Джонсон

Ролі Дакоти не найпомітніші, але характерні. У тому сенсі, що вона зовсім не грає дівчину з пирога. І стає якось не зовсім зрозуміло, чи накладають відбиток ролі на її поведінку в житті, або її життєва позиція дає про себе знати в тій чи іншій ролі. Він на червоній доріжці, в обіймах матусі Мелані Гріффіт, вона така мила і скромна. Зате на вечірках і в кіно - вона розкута дівчина і навіть трохи. Це той коктейль, який з'явився з союзу двох відчайдушних зірок Голлівуду.
Дакота Джонсон

Зі своєю "коханою" дівчиною Даніель Райлі Кео.

Дакота Джонсон

Дакота Джонсон

Дакота Джонсон

Дакота Джонсон

Дакота Джонсон

Дакота Джонсон

Дакота Джонсон

Дакота Джонсон

Дакота Джонсон

Дакота Джонсон

Дакота Джонсон

Дакота Джонсон