Дакота Джонсон – дочка Дона Джонсона і Мелані Гріффіт. Пам'ятаєте детектива Неша Бріджеса з однойменного серіалу? Звичайно, пам'ятайте. А ця мила дівчина – його дочка. Татусева дівчинка!
Свого часу цим двом людям було весело... Я маю на увазі Мелані та Дона. Але їхні діти виявилися дуже милими. І Дакота, і Джессі схожі на картину.
І не важливо, на кого більше схожі діти - на маму чи тата. Головне, щоб у них була харизма. Давайте сьогодні поговоримо про дакотів. Немає нічого дивного в тому, що вона стала моделлю. З такими генами! Ця худа богемна дівчина точно володіє всіма даними, необхідними для модельної кар'єри.
Зокрема, вона знялася в рекламі бренду Mango і була обрана в якості «обличчя» цього бренду. На цих фото Дакота втілила один з вічних образів молодості - лиху дівчину в стилі рок.
Модельний бізнес - це, звичайно ж, добре. Але для Дакоти цього мало. І тому пішла на акторські курси, вирішивши спробувати себе в ролі актриси. "Я не знаю, де я буду завтра чи через тиждень... Але я знаю, що буду актрисою».
З актрисою Емілі Браунінг.
Ролі Дакоти не найпомітніші, але характерні. У тому сенсі, що вона зовсім не грає дівчину з пирога. І стає якось не зовсім зрозуміло, чи накладають відбиток ролі на її поведінку в житті, або її життєва позиція дає про себе знати в тій чи іншій ролі. Він на червоній доріжці, в обіймах матусі Мелані Гріффіт, вона така мила і скромна. Зате на вечірках і в кіно - вона розкута дівчина і навіть трохи. Це той коктейль, який з'явився з союзу двох відчайдушних зірок Голлівуду.
Зі своєю "коханою" дівчиною Даніель Райлі Кео.