1422
Випадковий
Я дуже пізно.
«Оскар 2011» перетворилася на реальну тріумф стилю. Голлівудський дива почав прибувати на червоному килимі два і півгодини до початку церемонії - і кожна нова сукня здавалася краще, ніж попередня. Тож, хто з них вдалося вразити гостей церемонії та аудиторію мільйонів глядачів своїм зовнішнім виглядом?
Sandra Bullock на Вера Ван.
зображень
На червоному килимку в червоній сукні Vera Wang з'явилася королева Оскарська королева. Елегантна пряма сукня - це стовпчик з великим бантом на спині і сліпим вирізом. Модні критики відразу оцінили її за цей вибір: незважаючи на яскравий колір і досить смілива декольте, актриса виглядала дуже благородно.
Reese Witherspoon на Armani Prive.
Reese Witherspoon bet на ретро і не втратив - вона була сліпуча в плаття Armani Prive. Хто може знайти його нудно, але я знайшов його неймовірно елегантним.
Hayley Steinfeld на Маршесі.
р.
Удачливий Hayley Steinfield! Вона є лише 14, і в її «подушку» вже роль в фільмі братів Коен, в номінації «Оскар» і, власне, присутні на церемонію. Стилісти працювали на своєму образі за славу: на червоному килимі вона виглядала свіжим і дуже милий в сукні «цуценя» маршеса, доповнивши атласне взуття і тонким обідом.
Cate Blanchett на Givenchy.
328594
Cate Blanchett любить експериментувати з нарядами, і в цій сукні з найновішої колекції Givenchy, вона дивилася дивовижною, знову підтверджує її статус в якості іконки «стиль». Зачіска, легкий макіяж, мінімум аксесуарів - все працювала на образі зірки, який був успішним у всьому.
Mila Kunis в Elie Saab.
Плаття Elie Saab Mila Kunis є одним з кращих на церемонії. З зовнішньої сторони вона виглядала так, що вона була просто в лапах кота. Проте деякі модні критики назвали цю сукню «Чи очі бика». Незвичайний відтінок лаванди, жіночий силует, декор лаці - що ще потрібна юна актриса на Оскарі?
Залє Беррі на Маршесі.
Звичайний зал Беррі з'являється «в світлі» в нарядах більш насичених відтінків. У той же час, відсмоктуючи до тренду делікатних, порошкових відтінків, вона носила світло-березне плаття. Жіночий образ прийшов на обличчя. Хоча б я думаю, так.
Mandy Moore на Monique Lhuillier.
Манди Мур нагадав мене про вищу освіту, але образ завершено і гармонійно.
Camilla Alves на Dolce & Gabbana.
Можливо, один з найбільш ефектних виходів цього не найефективніших церемонія стала появою улюблених камильських ельвів Макконагей. Сукня Lush Dolce & Gabbana відмінно сати на ній, а вишукані ювелірні вироби – сережки з великими перлами і діамантами – дав її зовнішній вигляд аристократії.
Gwyneth Paltrow на Calvien Clein.
Для Оскарів Gwyneth Paltrow обрано плаття з Calvien Clein. А актриса доповнила його з ювелірними прикрасами Louis Vuiton, що дав їй досить скромний образ і грайливість.
Дженніфер Лоуренс також зношує плаття Calvien Clein.
На головну церемонію року Дженніфер Лоренс вибрав яскраве червоне плаття Калвіна. Дуже натуральний - легкий макіяж, пухке волосся і мінімум аксесуарів.
«Це сексуальне плаття на червоному килимі в будь-який сезон». – Келлі Осбор
Не всі зірки зуміли зробити краще на церемонії Оскарса. Давайте подивимося, чиї наряди можна віднести до «дощів вечора».
Anne Hathaway в сукні Valentino.
р.
Енн Хатеу був хостом церемонії. На сцені акторка дивилася в нарядах Арані, Том Форд, Оскар де ла Марта. Але червоне плаття Valentino, яке вона носила на червоному килимі, не був кращим варіантом - вона втратила свої груди в ній, і навіть її ніжна шкіра не завдала шкоди дуже добре з її платтям. Однак вона швидко виправила, змінює багато одягу протягом всього дня.
Хочу привернути увагу до цих взуттів, які вона носила на початку церемонії під чоловічий костюм.
166162
р.
4645364
На мій погляд, це найкраща сукня Anne Hathaway на всю ніч.
Jennifer Hudson в плаття Versace.
Вбудований Дженніфер Hudson вирішив, всі кошти, щоб привернути увагу до її оновленої фігури. Вона носила моркву-кольорову сукню Versace. І все буде нічого, але тільки вбрання «підготовлений» З іншого вирізу зображення буде виглядати набагато краще.
Penelope Cruz в L'Wren Scott.
Penelope Cruz може виглядати набагато більш ефектніше, ніж в цій сукні L'Wren Scott, оскільки вона може блискати в вечірніх нарядах. На мій погляд, це не її найкращий вибір: плаття підкреслив факт, що актриса нарешті потрапила в форму після пологів.
Скарлетт Джоансон на Dolce & Gabbana.
Скарлетт мав досить суперечливий наряд на церемонії. Її чорний нижню білизну не дуже в тюнах з мереживом, прозорим платтям. Ну, я бачив її краще наряди.
Мариса Томей в Карлі Джеймс.
(Р)
Ну, найсмачніша сукня, на мій погляд, це плаття Карла James на Marisa Tomei. Я абсолютно не схожа на це плаття баклажанів, що додає принаймні 10 кілограмів до акторки. І це навіть в силуеті наряду, але в його неоднорідному вирізі, який зіпсував хороший, в цілому, фігуру актриси. Можливо, з іншими аксесуарами і зачіскою буде виглядати трохи краще.
Щоб бути чесною, цей рік Оскар не здивував. Тільки задоволення Енн Hathaway і James Franco зберіг атмосферу живим. 2009 р. було краще.