Поцілунки зірки

З часу Brezhnev, ми не забули, як наш поважний голова партії зробив звук поцілунок на повітрі з його співрозмовниками. Сьогодні продовжується «поцілунки» тепла в Голлівуді, а внутрішня громадськість не здивує такий видовище. Це зрозуміло, що найчастіше зірки підняли рейтинг ще одним скандалом.

Я пам'ятаю, як шокував світ після поцілунку Britney Spears і Madonna. Ангел і демон ...

Ось Мадонна, ймовірно, молодий Брітней не був достатнім.

There's handsome Adam Lambert. Чому це краще для чоловіків?

Анджеліна Джолі поцілунала, ймовірно, половина Голлівуду. І губи так слива, вона любить поцілунувати, наша дівчина.

Майкл Джексон хоче показати громадськість, що він може поцілунок. Не знаю, як його партнер не хворий.

Габаритний зображення

Russell Brand поціновує всіх, скрізь, добре, це ручний хлопець, ми пробачимо свою обсесію, не будемо ми?

Наталі Портмен і Скарлетт Йохансен захопився папарцзі на хвилині "пікіант". Можливо, скромні дівчата навряд чи роблять це на публіці. Я сподіваюся, що це не підняти рейтинг. На мій погляд, вони повинні підняти її о, не скоро.

Що про Париж Хілтон? Немає вечірки або шоу завершена без цієї екстравагантної краси. Поцілунки в публіці не найгірше «покарана» в репертуарі блондинка

Я думаю, що Мерил Стереп був в ударі після атетики Sandra Bullock. Ну, життєрадісна краса Sandra і не що може...

5535352

р.

Не можна навіть бачити обличчя, можливо, вони думають, що вони приховують від папаразиці. Я думаю, що це Kyle McLachlan і Halle Berry. Що ви думаєте?

кв.м.

і

І ось Snoop Doggy, ймовірно, не відмовляється від відвідування цих двох красунь.