Знаменитий британський капетер Філп Трейсі

Відомий британський шляп Філп Трейсі також відомий як творець інтер'єрів. Отже, він став конструктором корпорації «Г», що веде проекти мережі готелів Monogram. Першу роботу «короченої капелюшки» стала інтер'єром 96-кімн. п'ятизіркового готелю G, розташованого в Ірландському місті Galway.

«Ми хотіли переконувати Філіп Трейс, щоб працювати з нами протягом тривалого часу, і ми щасливі, ми зробили», - сказав Джеррі Барретт, спіщанувач Монограм Готелі. У своїй роботі завжди є відображення генія.

Про це заявив:
Я вірю в життя і я люблю, щоб мої клієнти люблять. З G тепер ми можемо створити місця, де люди хочуть піти.

Для концепції інтер'єру готелю Tracy використовували морські символи, які були відображені в вишитих екзотичних оболонках меблевої оббивки і незвичайних вигинах лазні.

Як колірне рішення кімнат дизайнер вибрав нейтральні відтінки, які нагадують ранкову туман.

Столи прикрашені морськими оболонками і коралами.

З настанням темряви величезні вікна Grand Salon перетворять готель в блискучу перл міста. Трейсі втілювали ідею, що все повинно сяяти і зануритися з інтер'єрними деталями, такими як кавові столи, дно яких перекидається з ігристими кристалами Сваровського.
р.

До речі, Трейсі продовжили співпрацювати з готельом, щороку перед Різдвом він прикрашає сам готель.
р.

7250Р. 3700Р.

р.