Відомий британський шляп Філп Трейсі також відомий як творець інтер'єрів. Отже, він став конструктором корпорації «Г», що веде проекти мережі готелів Monogram. Першу роботу «короченої капелюшки» стала інтер'єром 96-кімн. п'ятизіркового готелю G, розташованого в Ірландському місті Galway.
«Ми хотіли переконувати Філіп Трейс, щоб працювати з нами протягом тривалого часу, і ми щасливі, ми зробили», - сказав Джеррі Барретт, спіщанувач Монограм Готелі. У своїй роботі завжди є відображення генія.
Про це заявив:
Я вірю в життя і я люблю, щоб мої клієнти люблять. З G тепер ми можемо створити місця, де люди хочуть піти.
Для концепції інтер'єру готелю Tracy використовували морські символи, які були відображені в вишитих екзотичних оболонках меблевої оббивки і незвичайних вигинах лазні.
Як колірне рішення кімнат дизайнер вибрав нейтральні відтінки, які нагадують ранкову туман.
Столи прикрашені морськими оболонками і коралами.
З настанням темряви величезні вікна Grand Salon перетворять готель в блискучу перл міста. Трейсі втілювали ідею, що все повинно сяяти і зануритися з інтер'єрними деталями, такими як кавові столи, дно яких перекидається з ігристими кристалами Сваровського.

р.
До речі, Трейсі продовжили співпрацювати з готельом, щороку перед Різдвом він прикрашає сам готель.

р.
7250Р. 3700Р.

р.