1167
Голлівудська дива
Jacqueline Кеннеді, Елізабет Тейлор, Марія-Гелена d’Rothschild – ці імена асоціюються з самим початком популярності бренду Valentino Garavani як дизайнера та засновника бренду Valentino. У Парижі час навчатися на Синдикації високих мод в Парижі і працювати з такими відомими панурієрами як Balenciaga, Guy Laroche, Jean Desse, він швидко знаходить свій унікальний стиль, який ще можна визнати в натовпі тисяч дизайнерських нарядів. Нехай ми бачимо, що з зірок нашого часу не думаємо про червоні килими без сукні.
Прем'єра фільму «Коломбіна» в серпні 2011 року Зое Салдана відзначила в шкіряній сукні в кольорі лосось від Valentino.
Леа Мішель вибрала сукню з квітковим принтом від Valentino.
На Каннському кінофестивалі у 2009 році на червоній ковроліні з'явився Рахель Уі.
Ще один вентилятор Valentino є Jennifer Garner. Вона виглядає дуже добре з цим платтям і закінчуючи цікавим.
Цікаво, Дженніфер не зносив ніяких ювелірних виробів, крім кільця. Я думаю, що це може використовуватися.
р.
Сукня в спині досить нормальна.
Zoe Deschanel в мереживній сукні від Valentino на Оскарі і Керрі Вашингтон партія в Нью-Йорку.
,2 кв.м.
Diane Kruger в a збір винограду Valentino.
14003.
Ще одне створення модного будинку Валентино, яке викликало бурі захоплення на церемонії Оскар-2005. Актриса Cate Blanchett замовляється від дизайнера вишуканої блідо-жовтої сукні, прикрашеної бордовим оксамитовим поясом і брошком з розсіюванням каменів.
І ось пара valento суконь від гардероба Anne Hathaway.
р.
Мішель Вільямс
р.
Джессіка Альба
Кірстен Дунст
Dakota Fanning.
Sarah Джессіка Паркер не може стояти ще за хвилину і перевернувся перед фотографами, демонструючи її плаття в польоті. Світло, повітряна сукня від Valentino, а колір дуже літній і яскравий. Я не схожий на жовтий, але в цьому випадку він виглядає дивовижним.
Леді Gaga wearing a valento плаття на свята VEVO. Один з найяскравіших образів леді Гага є вона в сірому потоковому атласному плаття з луком волосся на її голові.
Kristen Bell в сукні Valentino.
Мар'яна догляд в сукні Valentino в 2010 Оскар. Я не думаю, що плаття дуже добре підходить.
Габаритний зображення
Зал Беррі.
Jennifer Aniston є великим шанувальником роботи дизайнера Valentino Garavani, і це можна побачити тим, що для кожного заходу вона сукні цей дизайнер.
На прем'єрі комедії «Бад Босс» в Лондоні.
Я дуже люблю сріблястий «маски» на сукні, а «квітковий» візерунок на грудях.
,00 Р
Сприяти свій аромат, який називається Lolavie.
У міні-дресі від Valentino, яка підкреслить чудовий тонкий і засмаглий ніжки, Дженніфер дуже простий і літній, але при цьому шикарний.
У Валентино на прем'єрі «Буті Мисливець» в Мадриді.
Берлінська прем'єра «Буті Мисливця».
р.
У Валентино на прем'єрі Боунті Мисливця в Лондоні.
749162
На прем'єрі комедії «Марлі і Ме.»
р.
2009 Оскар
Церемонія Золотий глобус.