Голлівудська дива

Голлівудська дива

Jacqueline Кеннеді, Елізабет Тейлор, Марія-Гелена d’Rothschild – ці імена асоціюються з самим початком популярності бренду Valentino Garavani як дизайнера та засновника бренду Valentino. У Парижі час навчатися на Синдикації високих мод в Парижі і працювати з такими відомими панурієрами як Balenciaga, Guy Laroche, Jean Desse, він швидко знаходить свій унікальний стиль, який ще можна визнати в натовпі тисяч дизайнерських нарядів. Нехай ми бачимо, що з зірок нашого часу не думаємо про червоні килими без сукні.

Прем'єра фільму «Коломбіна» в серпні 2011 року Зое Салдана відзначила в шкіряній сукні в кольорі лосось від Valentino.

Голлівудська дива

Леа Мішель вибрала сукню з квітковим принтом від Valentino.

Голлівудська дива

На Каннському кінофестивалі у 2009 році на червоній ковроліні з'явився Рахель Уі.

Голлівудська дива

Ще один вентилятор Valentino є Jennifer Garner. Вона виглядає дуже добре з цим платтям і закінчуючи цікавим.

Цікаво, Дженніфер не зносив ніяких ювелірних виробів, крім кільця. Я думаю, що це може використовуватися.

Голлівудська дива

Голлівудська дива р.

Сукня в спині досить нормальна.

Голлівудська дива

Zoe Deschanel в мереживній сукні від Valentino на Оскарі і Керрі Вашингтон партія в Нью-Йорку.

Голлівудська дива ,2 кв.м.

Diane Kruger в a збір винограду Valentino.

14003.

Ще одне створення модного будинку Валентино, яке викликало бурі захоплення на церемонії Оскар-2005. Актриса Cate Blanchett замовляється від дизайнера вишуканої блідо-жовтої сукні, прикрашеної бордовим оксамитовим поясом і брошком з розсіюванням каменів.

Голлівудська дива

І ось пара valento суконь від гардероба Anne Hathaway.

Голлівудська дива

Голлівудська дива

Голлівудська дива

Голлівудська дива р.

Мішель Вільямс

Голлівудська дива р.

Джессіка Альба

Голлівудська дива

Голлівудська дива

Кірстен Дунст

Голлівудська дива

Dakota Fanning.

Голлівудська дива

Голлівудська дива

Голлівудська дива

Sarah Джессіка Паркер не може стояти ще за хвилину і перевернувся перед фотографами, демонструючи її плаття в польоті. Світло, повітряна сукня від Valentino, а колір дуже літній і яскравий. Я не схожий на жовтий, але в цьому випадку він виглядає дивовижним.

Голлівудська дива

Голлівудська дива

Голлівудська дива

Леді Gaga wearing a valento плаття на свята VEVO. Один з найяскравіших образів леді Гага є вона в сірому потоковому атласному плаття з луком волосся на її голові.

Голлівудська дива

Kristen Bell в сукні Valentino.

Голлівудська дива

Мар'яна догляд в сукні Valentino в 2010 Оскар. Я не думаю, що плаття дуже добре підходить.

Голлівудська дива Габаритний зображення

Зал Беррі.

Голлівудська дива

Jennifer Aniston є великим шанувальником роботи дизайнера Valentino Garavani, і це можна побачити тим, що для кожного заходу вона сукні цей дизайнер.

На прем'єрі комедії «Бад Босс» в Лондоні.

Голлівудська дива

Я дуже люблю сріблястий «маски» на сукні, а «квітковий» візерунок на грудях.

Голлівудська дива ,00 Р

Сприяти свій аромат, який називається Lolavie.

Голлівудська дива

Голлівудська дива

Голлівудська дива

У міні-дресі від Valentino, яка підкреслить чудовий тонкий і засмаглий ніжки, Дженніфер дуже простий і літній, але при цьому шикарний.

Голлівудська дива

У Валентино на прем'єрі «Буті Мисливець» в Мадриді.

Голлівудська дива

Берлінська прем'єра «Буті Мисливця».

Голлівудська дива

Голлівудська дива р.

Голлівудська дива

У Валентино на прем'єрі Боунті Мисливця в Лондоні.

749162

На прем'єрі комедії «Марлі і Ме.»

Голлівудська дива р.

2009 Оскар

Голлівудська дива

Церемонія Золотий глобус.

Голлівудська дива