Знаменитість

Коли я попросив себе це питання, я знайшов... Так, є багато з них, я маю на увазі російські коріння. Якщо вони були так добре і мудро спонсоровані в Росії, то, можливо, ми не втратили таких талантів, як Сильвестр Столтон, Харрісон Форд, Леонардо ДіКапіо і Стівен Спірберг. І ці імена не обмежуються. Я просто хочу бути щасливими для всіх, хто є там. І розповідайте їх про своє походження. Походимо.

батькам Гофмана є нащадки єврейських переселенців з Російської імперії. Вони емігрують до США з Києва в тенції. Його батько з України та матір його з Румунії. Що б його походження, можна сказати, ступінь голоду цього актора визначає його талант.

Я думаю, що я став художником, тому що я читав роману Достоєвського злочину і покарання, і я хочу, щоб грати роль Расколнікова.
р.

р.

(доб. 3)

На початку 1900-х рр. батьки батька, Лев Пенн, єврейські переселенці з Литви та Росії, які прийшли до США. Морська мама – католицька, італійська та ірландська спуск. Таке об’єднання євреї з російськими-Литовськими коренями та Ірландською католицькою прем’єрою надала виразний характер дітей, і це сталося.

Шин Пенн, надзвичайно скандальна людина

р.

, м. Київ

468168

р.

доб. 5109

Вінона Ридер Її ім'я є Winona Laura Horowitz. Нащадки єврейських переселенців з Росії та Румунії. Реальне ім’я предків батька – Томчин. майбутня актриса повинна називатися Winona Tomcina. Але коли її батько Михайла лякала Росію, аміграційні посадові особи США, якось неправдиве їх прізвище для інших виплат. Виявилося, що вони залишили Росію Томчинами, і вступили в Америку Хоровіццями.

«Мост моїх батьківських родичів загинув в таборах. Але це моя сім'я, щоб оплатити їх, Я мріяв про створення фільму про Росію або світову війну ІІ.
, Україна

612146

, м. Київ

Пальто батько був нащадком відомого рабинського сімейства Палтровіч з Росії, який жив у Мінську. А коли вони пішли за Америку, вони змінили їх ім'я, і він виявився для Peltrow.

«Русики – дивовижна людина. Це честь бути навіть невеликою частиною такого народу.

,00 Р

79039, Україна

р.

Його батько, Амрам Дучковний, є російсько-єврейського походження. Його мати, Маргарет, є іммігрантів з Шотландії.

«Це все про змішування крові. На Шотландському боці я отримав невичерпну енергію і ефективність, а з єврейської сторони отримала самодостатність і національний провинний комплекс. На виході у нас є людина, яка могла пересуватися в горах, якщо він не був похований до вухо в його депресивний досвід.

й

р.

Російські коріння Леонардо DiCaprio є його бабуся. Російська Олена Смірнова, яка після переїзду в Німеччину з-за кордону Росії та отримала назву її чоловіка Інденбіркен.
У розмові з Володимиром Путіном додали, що його дід був також російський.

«Я не чверть, я половина РФ. й
р.

Nicole Prascovya Elicolani Valiente Scherzinger До нас доставляється одна назва. Її батько, співаки піхата ляльки, alfonso є філіппінки, і її мати половина російська, половина Гавайська. Російська бабуся з Владивосток.

«Я вважаю себе російським американцем, і мої друзі іноді називають мене Pasha!» - сказав він красивий ніколь на тур в Росії.

Р

продовжити... ;