Як Бардот.

Ми звикли до того, що знаменитості нашого часу скопіювати Марілін Монро. І це природно, тому що Марілін був неймовірно красивим і чарівною жінкою. Але в ті роки були інші йдоли, наприклад, Bridget Bardot, зображення якого також часто намагалися донести до життя. Ця леді з її торгова марка babette і відмінно чорні стріли перед її очі підкорили мене як тільки я бачив її. У Маріліні є щось про те, що його використовували. Мост - це чистий шарм. Це так просто і водночас цікаво, що ви хочете подивитися на неї без зупинки. вона не була схильна бути супер-сексом краси, вона просто була, навіть без макіяжу, красиве волосся і елегантний одяг. Її образ є одним з моїх улюблених, тому як він представлений нам зараз?

Ось Bridget. Вона чудова і нездатна.

Ось ті, хто спробував відтворити свій образ.

Марія Кожевникова

Наталія Орейро

Памела Андерсон

Дженніфер Аністон

бджільництво

Шарлетт Йогансон

Кейт Мос

Keira Knightley.

Наталія Володимирівна

Ванесса Паради

р.

АннаЛинне Маккорд

Вера Брежнев

Даутцен Кросус

Дюффі.

Джемма Ward

Грузія May Jagger

Gisele Бундчен

Клаудія Шиффер

Лара Камінь.

Моніка Bellucci

Ольга Куриленко

Саша Пивоварова

Ел МакХерсон.

Хто виглядає як Bridget Bardot - це найкращий варіант для вас. Я, наприклад, дуже сподобалося Claudia Schiffer (далі, до речі, найбільш схожий на BB), Ольга Куриленко і Грузія Травень Jagger. Але подивіться смішно в цьому образі Bellucci, Ward, Kozhevnikova і Aniston (вони красиві, але стиль Bardot не для них).