Від DJ до моделі

Шлях більшості моделей до вершини моди-Олімпу є стандартом: вони просуються, або, як кажуть, «відкриті» тренерами модельних агентств. Деякі моделі згодом стають акторами (як помада) або співаками (Vera Brezhnev :)). Але стати світовою моделлю класу від успішної DJ-жінки - це, ймовірно, тільки Lei Lezark може це зробити.

12

На відміну від переважної більшості моделей, які змінюють зображення, такі як хамелеони, Lei має свій унікальний стиль. Ley - це брюнетка до кістки. Ви ніколи не побачите її блондинка або червоний, з салатними тіні і вії в фіолетових тушах. Прямі чорні волосся, чорні димки роблять і аристократичну ніжність - це все Ley

Міс Лезарк з дитинства не побили пороги моделювання шкіл і не розбили на кастинги. На рідному Нью-Джерсі, перейшовши в Нью-Йорк в 2003 році, відразу зрозумів, що в місті Великого Яблука є великі шанси (якщо ви не натискаєте на свій маяк, звичайно). Два тижні після переміщення, Лей зустрів Грег Келерштейн і Георон Ніколь, аспіруючі музиканти. (і Лей зустрілися з DJing в школі). Три творчих хлопців сіли і думали: чому б не створити свого роду клубного проекту? Це як народився DJ trio The Misshapes.

р.

170844

У клубному середовищі Нью-Йорка нові художники вирішили відразу взяти бульб по роги і шукати своє місце. Після запуску свого стилю в міських клубах протягом декількох місяців компанія Misshapes отримала виробника

Незабаром проект перейшов з клубних вечірок до музичного супроводу зірок на концертах. Місхапи грали разом з Святкуванням, Вбивці, Леді Суверен, Mötley Crüe, Peaches, Scissor Sisters, Bloc Party, Cansei de Ser Сексуальна, Courtney Love, Кришталеві замки, Cyndi Lauper, Debbie Гаррі, Dragonette, Erasure, The Gosip – коротко, список може бути довго. У 2007 році відбувся перший тур США. Після цього Лей отримав запрошення на покриття одного з глянцевих глянців, як обличчя числа.

Р

Габаритний зображення

Р

Р

Світ високих модних пилок в Lei "his". Також у 2007 році Лезарк запрошував на зірку в рекламній кампанії Роберто Каваллі для H&M. Природно, такі пропозиції не відмовляються. Після цієї кампанії почалася кар’єра Лай як модель. Але DJ дівчата не відмовилися

р.

Тепер Лей активно торкнутися з Місхапом і старінгом в рекламних фотосесіях відомих брендів. Лай не встигає прогулятися на прогулянці, і вона не потребує. Lay відомий як новий Muse The Richardson. Заради участі у своїх проектах дівчина навіть погодилася одягатися в кольорових сукнях.

Це DJ модель (або DJ модель). Я не чую доріжок Місхапу, тому я не можу судити її музичний талант, але є гніздо в Лай. Я не схожа на моделі «справедливих» як Gisele Bundchen і Bar Rafaeli (так, що я думаю, що вони є, що я є).