Від DJ до моделі

Шлях більшості моделей до вершини моди-Олімпу є стандартом: вони просуються, або, як кажуть, «відкриті» тренерами модельних агентств. Деякі моделі згодом стають акторами (як помада) або співаками (Vera Brezhnev :)). Але стати світовою моделлю класу від успішної DJ-жінки - це, ймовірно, тільки Lei Lezark може це зробити.

Від DJ до моделі 12

На відміну від переважної більшості моделей, які змінюють зображення, такі як хамелеони, Lei має свій унікальний стиль. Ley - це брюнетка до кістки. Ви ніколи не побачите її блондинка або червоний, з салатними тіні і вії в фіолетових тушах. Прямі чорні волосся, чорні димки роблять і аристократичну ніжність - це все Ley

Від DJ до моделі

Від DJ до моделі

Від DJ до моделі

Від DJ до моделі

Міс Лезарк з дитинства не побили пороги моделювання шкіл і не розбили на кастинги. На рідному Нью-Джерсі, перейшовши в Нью-Йорк в 2003 році, відразу зрозумів, що в місті Великого Яблука є великі шанси (якщо ви не натискаєте на свій маяк, звичайно). Два тижні після переміщення, Лей зустрів Грег Келерштейн і Георон Ніколь, аспіруючі музиканти. (і Лей зустрілися з DJing в школі). Три творчих хлопців сіли і думали: чому б не створити свого роду клубного проекту? Це як народився DJ trio The Misshapes.

Від DJ до моделі р.

170844

У клубному середовищі Нью-Йорка нові художники вирішили відразу взяти бульб по роги і шукати своє місце. Після запуску свого стилю в міських клубах протягом декількох місяців компанія Misshapes отримала виробника

Незабаром проект перейшов з клубних вечірок до музичного супроводу зірок на концертах. Місхапи грали разом з Святкуванням, Вбивці, Леді Суверен, Mötley Crüe, Peaches, Scissor Sisters, Bloc Party, Cansei de Ser Сексуальна, Courtney Love, Кришталеві замки, Cyndi Lauper, Debbie Гаррі, Dragonette, Erasure, The Gosip – коротко, список може бути довго. У 2007 році відбувся перший тур США. Після цього Лей отримав запрошення на покриття одного з глянцевих глянців, як обличчя числа.

Від DJ до моделі

Від DJ до моделі Р

Від DJ до моделі

Від DJ до моделі Габаритний зображення

Від DJ до моделі Р

Від DJ до моделі Р

Світ високих модних пилок в Lei "his". Також у 2007 році Лезарк запрошував на зірку в рекламній кампанії Роберто Каваллі для H&M. Природно, такі пропозиції не відмовляються. Після цієї кампанії почалася кар’єра Лай як модель. Але DJ дівчата не відмовилися

Від DJ до моделі

Від DJ до моделі р.

Від DJ до моделі

Тепер Лей активно торкнутися з Місхапом і старінгом в рекламних фотосесіях відомих брендів. Лай не встигає прогулятися на прогулянці, і вона не потребує. Lay відомий як новий Muse The Richardson. Заради участі у своїх проектах дівчина навіть погодилася одягатися в кольорових сукнях.

Від DJ до моделі

Від DJ до моделі

Це DJ модель (або DJ модель). Я не чую доріжок Місхапу, тому я не можу судити її музичний талант, але є гніздо в Лай. Я не схожа на моделі «справедливих» як Gisele Bundchen і Bar Rafaeli (так, що я думаю, що вони є, що я є).