Майкл Джексон

Михаїл Джексон – співак, артист, танцюрист, філософ, який завоював половину світу з можливістю співати та танцювати. Чоловік, який зробив величезний внесок у розвиток сучасної музики, танцю, відеороликів і моди. Людина, яка вірила в любов і краще до останніх днів свого життя. Ось мій суб’єктивний погляд на життя і роботу. Також представлено декілька фактів свого життя та його заяв.

Я познайомився з Михайлом, звичайно, я вже знав, що він був, і я бачив про місячну трасу і кліпи і чути пісні, саме те, що я чув, але я ніколи не слухав. А з нею все випадково, я прийшов на пісню Михаїла "Не потурбую про нас", - Я просто подарував слова. Неприємний вибух емоцій у мене. Помилки. Чайники. І я тримав гру пісні і слуху більше і більше болю в словах своєї пісні. Після цього я був не тільки шанувальником Майкла Джексона, він був надиханий мені. У своїй роботі й житті я знайшов і визнавав себе.

Сьогодні 29 серпня михаїл отримав 53 роки, і продовжив свою екскурсію "Та це".

Михаїл почав свою кар'єру у віці п'яти років, коли багато дітей сиділи в домашніх умовах перегляд мультфільмів і ще не знаю, як зв'язати їх взуття. Цей маленький хлопчик з великої родини мав майже не дитинства. Його батько неодноразово побити і зволожувати його ментально і фізично, а пізніше в 2003 році батько його визнав. Але він все ще залишиться добрим, люблячим, трохи наївним, але і дуже вразливою людиною.

Коли я був 11 або 12, я мав договір запису. І я мав піти і записувати альбоми, бо літні тури були на шляху. І тільки по вулиці від студії, там був дитячий майданчик, і я почувала дітей чаться м'яч, граючи теніс, шум. А іноді я хотів, щоб випустити там і грати з ними і не піти в студію і співати. Але я не міг.

Не дивно, що дебютний фільм Михайла був Візь (Чудотворний майстер Оз) у 1978 році. Він любив казки і Діснейленд.

р.

Коли я думаю про мужність, я думаю, що Cowardly Lion від майстра Оз. Він завжди відірвав від небезпеки. Він часто загиблий і шок з страхом. Але він поділився своїми істинними почуттями з тими, хто любив, навіть якщо він не може бути гордістю того, що він відчував.

Він любив дітей, але не як медіа описує його. Він створив чудовий парк з багатьма визначними пам'ятками на його бранчах Нікольланд ( Назва країни з книги Петра Пана) і всіх для дітей.
«Що надихнув мене? Це було так легко створити те, що я любив. І що я люблю дітей. Або діти, які продовжують жити у дорослих. І в моєму парку я поставив все, що я не маю, коли я був дитиною. й

«Я не можу просто ходити по вулиці, піти в Діснейленд, піти на прогулянку в парку, адже відразу навколо мене збираються натовпи». Тож я вирішив створити нідерланд, власний світ, приховані воротами. Все, що я люблю і все, що я хочу бути там. й

Люди просять мене, чому ви завжди з дітьми? Я був з дорослими. Коли діти пішли на ліжко, я працював в клубах. На тридцятому ранку я все ще працював на сцені. І на вихідних, і на Різдво і День народження... І тепер я намагаюся це зробити. Це там, де мій чудовий парк прийшов з.

Я Петро Пан.
р.

Не лише через його творчість.
Визначено два високопрофільних судових розглядів, де він звинуватив у дитячій солоді. Йорданський кандлер був шанувальником Михайла і відвідав його Ніколиландський ранчо багато разів. У 1993 році його батько звинуватив михаїла з молиться сина. Джексон відхилив все, але все ж зробив поселення в виплаті 22 млн. до сімейства Чандлерів.

«Не судити чоловіка до тих пір, поки ви говорите з ним у людини, бо все, що ви почуєте. й
р.

Після смерті співачки у 2009 році Йорданія приймала, що він був вимушеним батьком, щоб розбити Михайла за гроші. Його батько пізніше загинув себе. Я не вірю в перший або другий заряд. Для мене неможливе зрозуміти людей, які «зали» бруду і дефілують життя людини за одну користь – популярність і гроші.

Михаїл в 1995 році. Після першого заряду педофілії.
р.

доб. 2

Чому михаїл хоче бути білим? Він сказав: «Я африкансько-американський і гордий його». Він мав рідкісне генетичне захворювання, яке викликає білі патчі, які з'являються на шкірі. І це підтверджується багатьма фотографіями.

«Я маю вітіліго, аутоімунна хвороба дуже близько до альбінізму. Невеликі овальні патчі шкіри втрачають пігмент, оскільки клітини шкіри називаються меланоцитами зупинити виробництво і зберігають меланіну. Меланін відповідає за пігментацію шкіри, волосся та очей. Через мій меланінову проблему, я алергічний на сонячне світло. Він знищує шкіру.
, Україна

Принц.

У 1979 р. під час важкої танцювальної репетиції Михайло зламав ніс, а під час зйомок торгової марки Pepsi Cola в 1984 р. відбувався піротехнічний вибух, а Михайло постраждав другорядними опіками на обличчя. Він пройшов кілька пластичних операцій. Після операції він почав мати проблеми зі здоров'ям, він не може дихати нормально, він почав пити знеболюючими речовинами.

Також одна з великих ромів полягає в тому, що Майкл стрепт в барабанній камері, щоб тримати себе від отримання старих. Він навіть взяв на себе картину заради жарту, знову він вийшов на нього боки.

Історія, яку я нібито спати в камері тиску, щоб тримати від отримання старих стебел від того, що я пожертвував гіпербаричну кисневу камеру до медичного центру в місті Кульвер, Каліфорнія, де я лікував серйозні опіки, які витримали під час зйомок Pepsi. Я купила камеру для себе. Це просто смішні ромби. Я ніколи не скинувся в камері, і я не боявся рости. й

Макаула Кулькін, юний хлопчик після успіху фільму «Домашній альон» зірватиме в відео Майкла «Чорного і білого», а також стане в майбутньому одним з найсвіжіших друзів Михайла, а також хадфатом своїх старших дітей. Після смерті Михайла він навіть буде приписуватися до його молодого сина Бланкетта. Іноді люди мають уяву перехрестити всі межі.

У 2005 році він буде проходити випробування на педофільних зарядах Майкла Джексона.
Михаїл - найчистіша людина, яку я коли-небудь зустрівся.

Більшість своїх пісень наповнені глибоким значенням про Бога, про життя, про людей. Багато людей порівняли поточні співаки до Михайла, я чесно не погоджуюсь, бо він мав необмежений талант.
«Я все ще захоплююче вигляд хмар і захід сонця. Я завжди зроблю бажання, коли я бачу веселку або зірку. Я бачив метеорний душ. Світ сповнений чудес.
«Я люблю тварин для своєї природної чистоти і щирості. Вони не судять вас, вони не мають причин, вони просто хочуть бути вашими друзями, або принаймні вони не приховують своїх намірів. й
Поема про планету Земля, написане Майклом.

Кілька найвідоміших пісень, які є одним з улюблених пісень.

І звичайно, перша вистава «Моноква»

І найголовніше в житті. Він має три чудових дітей, які ростуть і на жаль стають новими жертвами медіа. Вони здаються дуже доброзичливими і близькими один одному.

«Діти не зраджували, знеболюючий або не вдається мені. І дорослим не вдалося. Дорослі і весь світ не вдалося.

р.

Принц Михайло Йосип Джексон Старший

Париж-Міхаель Катерін Джексон

Принц Михайло Джексон II (званий Бланкет в домашніх умовах)

На 2010 р. «Ми пишаємося стояти на цьому етапі і отримуємо нагороду для нашого батька. Перш за все, ми хочемо подякувати Богу за те, що ми всі ці сім місяців. І наші дідусь за свою любов і підтримку. Наш батько завжди стурбований планетою і людством. Його повідомлення було просто: любов. Ми продовжуємо роботу і допомагаємо світу. Дякую. Ми любимо вас, Дад.

З 25 червня побували землю і ми усвідомили, що великий художник, який зробив хорошу роботу. (Мартин Лутер Король III)

У 2009 році Михайло планував розпочати екскурсію Ой та Все. Спочатку було заплановано 10 виступів, але попит на квитки продовжено, а ще 40 вистав. На жаль, жодна з виступів, які коли-небудь відбувалися. Але завдяки фотокамерам в решетарах ми можемо дивитися фінальні решети Михайла в документальному залі.

«Межа Божа Михайло більше, ніж ми робимо. Михаїл, я люблю тебе так багато, я ніколи не сказав вам. -Стевія чудеса

«Щоб відчути підтримку шанувальників так приємно. Я ніколи не приймав свою любов до Я не пишаю, і я не думаю, що я краще, ніж, скажімо, мій ранчомат. Яка любов - це красиве почуття. Все моє творчість для цього. й

Відео з фільму «Все про себе» для психіки.

Люди люблять поговорити про інших людей, особливо відомих людей. І чому ми не думаємо про наші думки, нахили, а особливо про те, що ми зробили в цьому світі? Я бажаю там тільки одну правду: Михаїл Джексон насправді живий.

«В кінці, найголовніше, щоб бути чесним з собою і близькими і працювати важко. Що тепер не буде завтра. Попереду. боротьба. Поліпшити і розвивати свій талант. Будьте кращими на те, що ви робите. Дізнайтеся більше про вашу діяльність, ніж будь-який живий. Використовуйте інструменти для годування себе - чи є книги або підлоги для танців, або води, щоб плавати. Девер це, це ваш. Що я завжди намагаюся пам'ятати. й
р.