1031
Вони хочуть телевізора.
Хто серед нас не мріє про отримання на телевізорі? Я повинен сказати, багато людей. Навіть, ймовірно, більшість з нас. І я думаю, що це бульфіт, коли зірки кажуть, що вони не змінилися, оскільки вони стають відомими. Я пропоную вам переконатися, що це порівняти фотографії знаменитостей до отримання на телевізорі і кілька років після цього. Так,
1,1 км Taylor Momsen. Дивимося на цю червоно-волосну блакитну вирізку.
Чи не дивно? І хто перетворив це диво в, ставши зіркою серії «Дівчина-Госіп»? Я відчуваю, що це високий час, і я не скажу нічого про макіяж очей.
р.
Що таке?
Як кажуть, я пікантний редактор.
2. Реквізити Лорен Конраду були добре: вирощені, передп'яття.
Солодкий.
3. У Sarah Michelle Gellar. вона була так щаслива бути на телевізорі, вона була настільки краще, як блондинка. Як брюнетка, вона виглядає більше як вампір.
4. Сара Джессіка Паркер також проходив багато змін. Найчастіше маніпуляція волосся. Я не знаю, якщо вона хороша в будь-який спосіб через класний сенс стилю.
5. Умань Що стосується Katherine Heigl, дякуємо Богу, що вона не зношує припливну коубой капелюхи більше.
Ммм, добре.
6. Жнівень Але Хайді Монтаг хороший: як тільки вона потрапила в шоубі, пластична операція відразу. Щодо 10. Час очікування.
р.
Дивитися, не втратити.
7 Анналін Маккорд був набагато цікавіше до того, як вона стала відомою. Це лише моя суб’єктивна думка.
р.
Що ви думаєте? Хто ви вважаєте, що ви звикли від змін і хто не має?
1,1 км Taylor Momsen. Дивимося на цю червоно-волосну блакитну вирізку.
Чи не дивно? І хто перетворив це диво в, ставши зіркою серії «Дівчина-Госіп»? Я відчуваю, що це високий час, і я не скажу нічого про макіяж очей.
р.
Що таке?
Як кажуть, я пікантний редактор.
2. Реквізити Лорен Конраду були добре: вирощені, передп'яття.
Солодкий.
3. У Sarah Michelle Gellar. вона була так щаслива бути на телевізорі, вона була настільки краще, як блондинка. Як брюнетка, вона виглядає більше як вампір.
4. Сара Джессіка Паркер також проходив багато змін. Найчастіше маніпуляція волосся. Я не знаю, якщо вона хороша в будь-який спосіб через класний сенс стилю.
5. Умань Що стосується Katherine Heigl, дякуємо Богу, що вона не зношує припливну коубой капелюхи більше.
Ммм, добре.
6. Жнівень Але Хайді Монтаг хороший: як тільки вона потрапила в шоубі, пластична операція відразу. Щодо 10. Час очікування.
р.
Дивитися, не втратити.
7 Анналін Маккорд був набагато цікавіше до того, як вона стала відомою. Це лише моя суб’єктивна думка.
р.
Що ви думаєте? Хто ви вважаєте, що ви звикли від змін і хто не має?