Неил Маккормік.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Не виняток Великобританії. Як це все починається? З фільму «Кіль Боно» на основі автобіографії Маккормік.

р.

На основі простих логічних висновків можна зрозуміти, що з картинки виходить досить реальний «U2» і той же реальний характер, як Bono, потім Neil не є художньою особою. Я не знаю, що фільм «викрадений» авторами, але це правда. Для того, щоб не бути недобрим, я буду направлятися з фактами.

Нейл Маккормік народився в 1961 році. Нейл провів свої шкільні роки в Дубліні, Ірландія. Він був насправді босом другом майбутнього братства У2. І коли вся чесна компанія почала свій життєздатний марш у топи світових графіків, Ніл активно займався музичною творчістю. Він замінив більше одного гурта: Френкі Корпуси і підсилювачі (1978), Модулятори (1978-79).

«Єй!Я!» (1980-83)

"Шоко Вгору!" (1984-89)

Критика любила його, рекордні компанії Музика Маккормік отримала високі позначки. Але в кінці не працює, бо жоден з рок-груп Neil не міг добре відірвати. В результаті роки, проведені на музику, не тримали плодів, і Neil успішно перенаправили свої зусилля до журналістики.

Ось де слава чекала його! Маккормік в даний час є колоністом для щоденного телеграфу, частим гостем на телебаченні та радіо, спеціалістом музичної індустрії BBC News. Маккормік працює для Marie Claire, Q Magazine, Hot Press, Спостереження, неділі часи та Ірландської незалежності.

Іноземець Маккормік був прямим членом У2 і першим, щоб залишити гурт. Тим не менш, цей факт не підтверджується.

Читання відгуків вбивця Боно, я був просто вражений: чому все так активно плювати Неаль і з огляду на його втрати? Так, він не тягне хвіст і запустив, щоб попросити шкільний бунт для допомоги. У відповідь на запрошення Bono на відкриття для U2, я особисто захочився: «...Чому ж успіх, тому ми досить грати за 5 сотень шанувальників, ніж 5000 ваших.» Я не знаю, що це правда, не просто в кіно, але я відчуваю, що Маккормік все про це. Хто пекло всіх тих, хто засуджує його за «сусідство» може, з так багато буммерів, походять далі до своїх снів без зміни їх принципів? Після всього, якщо ви подивитеся, деякі з яких робіт з багатих і відомих можна назвати якісною, і ще більш мистецтвою. Як для мене різниця в якості музики «Шоко Вгору» і «U2» не особлива, але останніми є рок-зірки з всесвітньою репутацією, і те, що «Шок Вгору» існував на всіх, найбільш навчається завдяки адаптації книги Neil. Фортуна, джентмен, молода леді є захоплюючим.

Брати Ніл та Іван Маккормики

Р

Мова книги. Я не можу допомогти, але дати кредит на Маккормак в цьому випадку, оскільки весь світ дізнався про його як музикант. Автобіографія «Я був доппелґгером боно» («Я був хостим двом»). Я ще не читаю, на жаль, але з огляду на це написано ручним майстрам, я думаю, що це варто.

Боно і його Доппелгангер, 2003

р.

І це не єдина робота в музичному та літературному полі. У 2007 році всі торгові записи були розбиті книгою "U2 By U2", нібито написані членами групи про себе. А! Актуальний автор – Маккормік, особливо враховуючи її блискуче написання. Але його ім'я не відображається на чохлі книги.

Але Нейл не буде себе, якщо він нарешті зламався з музикою. Паралельно з журналістською роботою Маккормік продовжував композувати музику під псевдонімом Хостом. Серед своїх послідовників були... Мел Гібсон, який включив «Шлях Хармів» в збірнику Пісні Натхнула Пристрасть Христа разом з піснями Елвіса Преслі і Боба Дилан.

Зараз іноді Нейл запам'ятовує свою молодь, а в гангі старших рокерів, Грой Дад з часу виконання в Лондоні.
Що таке особистість, ви не можете сказати нічого!