Павло Прилуцький

Павел Прилучний – один з найпопулярніших акторів нашого часу, який займається багатьма театральними та кінопродукціями. І, до речі, все це незважаючи на те, що Прилучни лише рік тому отримала диплом театрального університету.

доб.

харизматична особистість і фактурна поява юного актора зробила свою роботу - з 2006 року він успішно прокоментував. Дебют Прилучни був роль Рей в фільмі «Клуб». Тоді Павло з'явився в фільмах «Школа No1»(2007), «Веб» (2007), «Треквелери» (2007), «Кіди в клітку» (2008), «Love.RU» (2008).

р.

Але реальна фемія і полум'я прийшли до актора після зйомок фільму «Про гру» у 2009 році, де він відігравав роль Дока. Ще одним успіхом стала роль Максима Морозова в юнацькому трилері «Кольова школа». Герой Прилуцького – це комплексний і грубий підліток, студент елітної школи. Павло добре підійде до важкої ролі.

Також Прилучний зірвав у фільмі «Лавровая методика» та на окружелях серії «Складна школа» та «Про гру», що називається «Гамерс».

У той же час талановитий актор поєднує в собі кінофільм з роботою в театрі на Малій Бронній.
У театрі є комунікація з аудиторією, важливо для актора підтримувати тон у себе, тобто ви кидаємо лінію і відчуваєте деяку реакцію, або ви не відчуваєте реакції і думаю – я кинув щось. Він відомий як підкорювач жіночого серця. Про афір російського актора з американською зіркою Nikki Reed Під час Московської прем’єри фільму «Тринадцяти».
Вона росла в Москву протягом трьох днів, але змінилися квитки і залишаються на чотири тижні. Я відразу дізнався багато англійських виразів, Nikki також намагався говорити російською, але ми зрозуміли один одного без слів. Ми були красиві дні! Мій дах був відірвав, я забув про все в світі: для мене був тільки її! р.

Заради своєї коханої, Виготовляли тату на руці, прізвище актора та російські листи. Але їх зв'язок не витримали випробування відстані і поступово прийшла до знешкодження.

Але в парі залишилися друзі і навіть планують зробити фільм, який розповість історію своєї любові.
Так, ми продовжуємо спілкуватися, і багато! Вона хороша людина і друг для мене, що важливо. Nikki змінив багато в моєму житті і я поважаю її. Я думаю, що вона блискуча людина – у віці вона вже досягла такої висоти! Але на множині серії «Кольцева школа» Павло зустрівся з новою любов'ю, актриса Агата Муценя.

Павло буквально взяв дівчину з коронки. У квартирі Павела вже оголошена пара, а зараз молоді живуть в квартирі Павела.
Хочу здивувати Агату, дарувати квіти і подарунки. Дуже важливо, щоб кохана людина завжди посміхалася - це робить мене щасливими.

р.

р.

81