Павло Прилуцький

Павел Прилучний – один з найпопулярніших акторів нашого часу, який займається багатьма театральними та кінопродукціями. І, до речі, все це незважаючи на те, що Прилучни лише рік тому отримала диплом театрального університету.

Павло Прилуцький

Павло Прилуцький доб.

харизматична особистість і фактурна поява юного актора зробила свою роботу - з 2006 року він успішно прокоментував. Дебют Прилучни був роль Рей в фільмі «Клуб». Тоді Павло з'явився в фільмах «Школа No1»(2007), «Веб» (2007), «Треквелери» (2007), «Кіди в клітку» (2008), «Love.RU» (2008).
Павло Прилуцький

Павло Прилуцький

Павло Прилуцький

Павло Прилуцький р.

Але реальна фемія і полум'я прийшли до актора після зйомок фільму «Про гру» у 2009 році, де він відігравав роль Дока. Ще одним успіхом стала роль Максима Морозова в юнацькому трилері «Кольова школа». Герой Прилуцького – це комплексний і грубий підліток, студент елітної школи. Павло добре підійде до важкої ролі.
Павло Прилуцький

Павло Прилуцький

Також Прилучний зірвав у фільмі «Лавровая методика» та на окружелях серії «Складна школа» та «Про гру», що називається «Гамерс».
Павло Прилуцький

У той же час талановитий актор поєднує в собі кінофільм з роботою в театрі на Малій Бронній.
У театрі є комунікація з аудиторією, важливо для актора підтримувати тон у себе, тобто ви кидаємо лінію і відчуваєте деяку реакцію, або ви не відчуваєте реакції і думаю – я кинув щось. Він відомий як підкорювач жіночого серця. Про афір російського актора з американською зіркою Nikki Reed Під час Московської прем’єри фільму «Тринадцяти».
Вона росла в Москву протягом трьох днів, але змінилися квитки і залишаються на чотири тижні. Я відразу дізнався багато англійських виразів, Nikki також намагався говорити російською, але ми зрозуміли один одного без слів. Ми були красиві дні! Мій дах був відірвав, я забув про все в світі: для мене був тільки її! Павло Прилуцький р.

Павло Прилуцький

Заради своєї коханої, Виготовляли тату на руці, прізвище актора та російські листи. Але їх зв'язок не витримали випробування відстані і поступово прийшла до знешкодження.
Павло Прилуцький

Павло Прилуцький

Але в парі залишилися друзі і навіть планують зробити фільм, який розповість історію своєї любові.
Так, ми продовжуємо спілкуватися, і багато! Вона хороша людина і друг для мене, що важливо. Nikki змінив багато в моєму житті і я поважаю її. Я думаю, що вона блискуча людина – у віці вона вже досягла такої висоти! Але на множині серії «Кольцева школа» Павло зустрівся з новою любов'ю, актриса Агата Муценя.
Павло Прилуцький

Павло Прилуцький

Павло Прилуцький

Павло буквально взяв дівчину з коронки. У квартирі Павела вже оголошена пара, а зараз молоді живуть в квартирі Павела.
Хочу здивувати Агату, дарувати квіти і подарунки. Дуже важливо, щоб кохана людина завжди посміхалася - це робить мене щасливими. Павло Прилуцький

Павло Прилуцький

Павло Прилуцький р.

Павло Прилуцький р.

Павло Прилуцький 81

Павло Прилуцький

Павло Прилуцький

Павло Прилуцький