Чи знаєте ви, що Fedora? Щоб бути чесною, я не знаю, що було ім'я звичайної повстяної шапки з стрічкою. Після того, як він був зношений бандистами, але зараз він зношений переважно пенсіонерами. Однак західні свята також щасливі покласти Fedors на своїх старих голів. Хтось прикрашає, і хто вона робить фарширований. Ми шукаємо та оцінюємо.
Чудова чорна fedora на Katie Holmes' голова. З унісексом ярсі і чорними половинками окулярів, це повне зображення сучасної повсякденної діви.
Megan Fox wore Fedora довго тому, коли її рука все ще прикрашають образ Марілін. Зійшла Монро, і пішов Федора. І це добре, тому що капелюх насправді не зачарував актриса.
Під чорним платтям Reese Witherspoon, широка шапка буде набагато краще підійде, ніж Fedora (IMHO)
Вічна дівчина Мадонна любить блиск і чарівність, тому вона навіть має федору зі стразами. Головне, що не було, як в пісні: капелюшка впала, впала на підлогу, а вітер забрав капелюх десь.
р.
Gulchatai, відкрити обличчя! Мар Худгени не хочуть показати її обличчя, оскільки вона розуміє, що Fedora не найкращий спосіб поєднувати з сірими спортивними брюками.
Fedora добре виглядає на голові Lily Cole, але якщо вона не була зеленою, це буде ще краще.
В принципі білий Fedora стильний, але Ріанна під цим комбінезоном краще носити капелюх з широкими запасами тону - він буде виглядати вигідніше.
Britney Spears є шляпкою. Звичайно, її любов до Fedors, втілений в її ex Justin Timberlake.
(Багато)
Федірна шапка з широким білою стрічкою добре вписується в бохо-чистий стиль, який демонструє Ашлі Олсен.
Не тільки жінки, але і зірка джентльменів, як носити такі капелюхи.
Гуг Джекман радий мати шедевр Борисаліна на голові.
В один раз Fedora стала невід’ємною частиною образу Justin Timberlake. Він не носить їх зараз.
609
Раппер Wyclef Жан класний будь-яким чином, але в федорі і з бутоньєром на грудях, він просто чудовий!
Ідеально підходить при гармонізації Fedora з кольором куртки, оскільки рапер Ne-Yo показує нас.
Хороший погляд! Shia LaBeouf є типовим Янке. Я не знаю, що це фотосесія або просто фото «від життя», але глава LaBeouf здається створеним для Fedora.