Тим Буртон

Величезний сюрприз до мене був той факт, що мій улюблений "Бетельє", "Наречена", "Едвард Ссайоренд", "Ed Wood", "Slee Hollow", "Charlie і шоколадна фабрика", "Sweeney Todd, Demon Barber від Fleet Street", "Alice in Wonderland" (2010) - всі роботи одного таланту, ексцентричний геній Тим Буртон! Однак останні два я вже дивився з урахуванням, хто режисер, знаючи, що це ще одна унікальна казка для мого хворого мозку:

Трохи про нього - про мій герой (навіть, не зовсім шахта, дякую вам Bonham-Carter), темний принц Тим Буртон ...

Перша випускна робота Буртона була з великим Діснем. При виконанні неповнолітньої дизайнерської роботи в Дісней-студії, Тим був виведений кілька разів і був знову.

Він нагадує всіх, коли ви були молодими? (Відвідайте The Big Bang Theory :)

Дісней відхилив свій короткометражний мультфільм Frankenweeney (1984), який вразив інших виробників і позначив початок успішної кар'єри Буртона.
Р

Чорна комедія «Беатлейце» стала першою зіркою роботи Тима, яка підтверджена «Оскаром» для найкращого макіяжу
До речі, перший і не останній зовнішній вигляд з Буртон Михайло Кетон (латір в Бетмені)

Winona Ryder (латір в Edward Scissorhands)

Джеффрі Джонс (в Ед Дерево, Sleepy Hollow)

В цілому, прихильність акторів у Буртоні проявляється як ніхто інший, і це стосується в першу чергу до дивовижного Johnny Depp, Lisa Mary і Helena Bonham-Carter.

Першим вважається улюблений режисера, бо він був чергуванням самого Буртона в кожній з його фільмів.

«Edward Scissorhands» – перша співпраця між двома геніями, коли Depp не був невідомим.

Драма Ед Дерево (1994)

Мистична плівка про безголовний подушку "Уві сні Холлоу" (1999)

Книга Roald Dahl's Charlie і шоколадна фабрика (2005)

Анімаційний мультфільм "Брайд-Фести", де Депп і Бонхем-Картер вперше брали участь у парі

Оскарження музики Sweeney Todd, Demon Barber of Fleet Street

... і, нарешті, ще одна анімаційна адаптація казки - "Аліса в чудесі" 2010

стриптизерка, а пізніше – акторка і фігура Тима, Ліза Марія Сміт була однією з мусів Буртону, які найбільше вплинули на свою роботу.

З 1991 по 2001 рр. з’явився майже кожен проект Тим.

Одне мишеня несподівано замінюється іншим - Helena Bonham-Carter, який згодом став дружиною Буртона і матір'ю своєї дитини.

88748534

Унікальний постріл:) занурення і ненавидіння до одного не видно ... або це просто гра в публічному режимі?

1287234р.

Так, в житті і роботі Тім Буртон не все було так гладким ... чорний гумор завжди має основу, але я твердо вірю, що в його блискучій голові будуються масштабні творчі плани, і ми довгоочікуємо зовнішній вигляд нових казок, таких як можна створити тільки він.

Р

Категории

Смотрите также

Новое и интересное