Іза Долматова

Хоча Айза Долматов важко віднести до так званого «й-дівчина», в RuNet вона досить відома людина. Хтось захопить її, хто ревно, і хтось відверто захоплює її.

Дівчина стала відомою завдяки її зв'язкам з раперовим готелем з групи «Центр». За його словами, Іса врятував його від героїні. На початку відносин Іса не знали, що Гуф був прийом препаратів, але разом з хлопцями вдалося подолати цю залежність і тепер музикант повністю позбавлявся від неї.

Олексій Долматов присвятив більш ніж одну пісню до своєї коханої дівчини, найвідомішим з якої є Ice Baby.

Вони одружилися в 2008 році і мали сина Самі в 2010 році.
р.

р.

Айза є Чеченом, але народився і піднявся в Москві. Трохи про своє життя під час собачого періоду. В одному інтерв'ю вона прийнята:
У мене є два коледжі ступені. І перший, і другий купується. Дякуємо батькам! Моя мрія з дитинства була для створення одягу та аксесуарів. Чому я просто ходив в школу? До речі, Іса усвідомив свою мрію. Разом з другом вона відкриває шоу-рум, де продається ювелірні вироби своїми руками.
Габаритний зображення

Габаритний зображення

До того ж я не можу тримати роботу більше місяця, я не зацікавився робити щоденну роботу. Я сказав собі: "Айза, ти творча людина, вам потрібна свобода виразу!" В результаті вона відправила все і відчинила шоурум з другом. Тепер ми не любимо всіх, ми працюємо для задоволення і створення реальної краси. Назва бренду була придумана Guf - "2short". Мої друзі короткі, так що вони називають це.

Іса каже, що її сімейне життя змінило її багато.
Вже зараз дуже відрізняється від того, що я мав раніше. Я прийшов довгий шлях, змінивши як мій внутрішній, так і зовнішній вигляд. Але головне - попереду мене, не хочу зупинитися і поліпшити день.

Це як вона кохана жінка, мати і творець ексклюзивних ювелірних виробів.
р.

990 Р

р.

5970599

Категории

Смотрите также

Новое и интересное