Socialite Paris Hilton запрошувала журналістів на квартири

У своїй квартирі запрошують журналісти з IN STYLE. Весь життя кладеться на громадський дисплей кожен день, але не кожен управляється дивитися на гніздо, де скандальне життя знаменитості.

Париж є королева чарівника, але іноді, що чарівність занадто багато. Будинок Париж нагадує вікна дорогих магазинів Beverly Hills, але це не комплімент. Вологість не Париж стиль. Знаменитість любить розкіш і сміливо проявляє її, купуючи дорогі дрібниці для свого будинку, від великої кількості яких порізає в очах. Варто зазначити, що захоплення імперії Хілтон дуже любить. Практично кожен кут будинку прикрашений її фотографіями. Неприємно, Париж ще не захопив свої численні фотографії в медіа, вона хоче бути оточена портретами і в домашніх умовах. Але це не для нас, щоб судити, що краще для Парижа.

Я пропоную вам подивитися в “ключі” і подивитися з власними очима, як живе світова знаменита блондинка.

5262.

Колекція ляльки Парижа. Може бути, ви повинні купити один з них.

Єдине, що не викликає підробленого захоплення є взуттєвим шафою. Це те, що кожна дівчина на планеті Земля мрії.

Паризька торгова марка. Можливо вона вибирає ще один предмет для її інтер'єру.

Габаритний зображення

Насолоджуйтесь унікальною чарівною Парижа Хілтон.

Я не знаю Парижа, як чистка будинку. Без роботи, соціальний не залишиться. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Парафіяльні апартаменти навіть на кухні.

Париж? З читанням келихів? Ну, вона костюмує її.
11.03.18 р.

Ось так гламурно!

Не зовсім гламурний, але навіть з валиком в руках і в жовтій щільній футболці, Париж добре вдається виглядати, якщо не 100%, то не менше 99%.

3610Р. 4200Р.

Париж, навіть коли покупка дивиться дивовижна.

р.

37677161

Це буде ще 50 років, і знаменитості не втомилися імітувати образ Марілін Монро.

575298

р.

доб. 2

Париж може дозволити собі з'явитися на червоному килимі в купальнику.