Кращі дуети Ріанни

Я думав про те, де почати цю посаду, перепрочитати Біографія Ріанни, і зрозумів, що немає сенсу говорити про її численні заслуги, адже кожен знає про них вже, і розповісти про них докладно, вам знадобиться окрема стаття. І тепер я хотів переглянути найвідоміші дуети Рі. Це майже неможливо сказати, що єдиноборства Ріанни є найпопулярнішим, тому це Топ буде засновано більше на особистих вподобаннях, ніж на об'єктивному погляді.

13. Ріанна і акон з "Емергенційною кімнатою" Це хороша, але не дуже популярна пісня. Я не схожий на дует Rea і Akon. Я пристрасний про Риганну, але я ніколи не чув, що один до тих пір, поки я не зрозумів, щоб знайти якомога більше своїх дуетів.

12. Далі буде Реа-дует з Ne-Yo і нехай я люблю тебе. Я не люблю Ne-Yo. А пісня не вистачає.

Р

11. А потім дует з Nikki Minaj і пісня Raining Men. О, це Nikki ... удар від її і pret, трохи більше і вона перевершить Gaga. В цілому, було досить добре. Але пісня не ловиться.

, доб. 114

10. Якщо я ніколи не бачив вас обличчя знову, що ріанна виступала з Maroon 5 Цей гурт є дійсно великим, але вони не виглядають як Рі. Красивий кліп, і краса Рі є в цілому приголомшливим, але їх стилі не збігаються і він виходить не те, що я хотів би бачити.

р.

9. Реа та Т.І., "Подаруй життя" На початку пісні ви почуєте зразок від пісні Dragostea din tei, виконаної O-Zone. На мій погляд, це не дуже вписується в пісню Live Your Life, а в оригінальній версії вона звучить дуже добре.

8. У Кріс Браун і rea sang поганий дівчина. Сама пісня чудово. Вона є саундтреком в кіно Shopaholic. По-перше, після виходу пісні Кріс Браун і Ріанна, був аргумент і він збити її. Я не можу знайти слова, щоб висловити свою думку про нього.

р.

7. Про нас Drake і Rea виконали пісню Що моє ім'я разом. Якщо ви не бачите відео, все супер. Франклі, Drake не вразить мене. На даний момент, як я знаю, вони знайомляться. Я не знаю, що Риганна знайшла в ній.

р.

6. Жнівень Хто це ціпонька по rea і Девід Guetta Дуже весела літня пісня, кліп яскравий і барвистий. Насолода слухати і дивитися.

5. Умань Rea також співпрацює з Keny West і Jay-Z. Разом вони випустили єдиний рядок цього міста. Ri виглядає дуже класно. Навіть два жорсткі хлопці загубилися в її фоні. Ця пісня є кредитом!

р.

4. Емінем і Рі, які б подумали, що разом вони будуть вражати. Люблю те, що ти був так часто грав на радіо, що ви могли прочитати і пам'ятаєте всі слова Eminem.

Габаритний зображення

3. У І в відео Hard Rhee він виглядає більш жорстоко, ніж всі хлопці зібралися разом, які там. Що таке рожевий танк і шолом з вушками Міккі Моус? Адует з Єзесом був успіхом!

2. Rea і Justin Timberlake добре виглядають разом. І пісня Rehab просто чудовий. У 2008 році доріжка досягла 18 на білборді Hot 100.

Р

1,1 км Переможець буде дует з Джей-З і пісня Umbrella. Ця пісня була першою, для якої співачка отримала Граммі. Він також подрібнив білборд Hot 100, і це круто.