Що залежить незалежний кінотеатр? Джим Jarmusch.

Я справді раді творчих людей, які працюють за кордоном – необмежені можливості, більша концепція цензури та незалежності. На другий день я запитав питання: що таке «підземний кіно» ... якщо ви пов'язаєте поняття «підземний» з свободою думки, з справжньою природністю і незалежність, то підземний кінотеатр Джим Ярославович. Цей пост є суб'єктивним, оскільки він повинен бути для блогера, оскільки він базується на моїх особистих смаках і думках, і як ще, коли мова йде про король незалежного кіно, справжній рок і рол Джим Джармуш.

5910101063, Україна

Незалежний кінотеатр є тільки матеріалом, і сам продукт - сенс - народжується в наших розумах. Це де відкрився геній Ярослава Мудрого – щоб люди думають.

Я не списав всі фільми Ярослава Мудрого, тільки ті, які вражають мене найбільше:

Фільм Stranger Than в Paradise (1984) зображено реалії життя переселенців в Америці, в цьому випадку угорців.

У 2002 році в Національному реєстрі фільмів культурного, історичного або художнього імпорту, а Allmovie Film Енциклопедія є фільмом серед найвпливовіших фільмів кінця XX століття.

Я зацікавився оригінальною участю неімітованих Роберто Беніньіні та Тома Очікується на головній ролі, і я не шкодую його.

Ідеальна ілюстрація майже всіх картин Ярослава Мудрого: зустріч, розмовна і відокремлена, ніколи не бачити один одного знову.

Я зізнаю, що перший фільм Jarmusch я бачив був Dead Man, а потім тільки через те, що я бачив на литому списку Johnny Depp.
Що залежить незалежний кінотеатр? Джим Jarmusch. р.

Виявився найдорожчим і найбільш неоднозначним з усіх фільмів Jarmusch (і Depp ще не був найвищим платним актором). Американські компанії не поставили цент у фільм, оскільки вони думали, що це було антиамериканським... Я б закликав його анти-Західний.

На додаток до Depp, Iggy Pop був прикрашений мною (і Jarmusch), і композитор не був інший, ніж Neil Young.

Ми можемо самі абстрактні роботи Ярослава Мудрого – це кава та сигарети (збірка 11 міні-епісодів, знятих за 17 років, де улюблених акторів Джима, шоуменів та музикантів, пиття кави та куріння сигарети, мати розважальні розмови один з одним)

Ідея цього фільму я бачу лінію людської поведінки ... філософія Jarmusch.

Що залежить незалежний кінотеатр? Джим Jarmusch. Р

38623534

І звичайно, пара Іггі Поп і Том Чекати! Хто ще поставить їх на одному столі, як Джим?

Не існує сенсу описувати цей фільм, потрібно дивитися його і відчувати його.

Брокен Квіти (2005) був створений режисером спеціально для свого улюбленого актора - Білл Муррай, який ще раз підтвердив свій принцип побудови свого мистецтва навколо всього, він любить - актори, музиканти, місця, звички, фрази, квіти, книги і т.д.

Що залежить незалежний кінотеатр? Джим Jarmusch. , Україна

До речі, Джим ніколи не втомився радувати мене ще маленькими сюрпризами, в цьому випадку поява в плівці забутого Шарону Камінь і «червоний» брюнетка Тільда Свінтон.

Хтось назвав мистецтво Джима Jarmusch цієї фрази: абсурдність, яка провокує філософські асоціації.
Що ще додати, Jarmusch або вам подобається?