Ісабелл Stromberg

Скатертове світло волосся, губки, складені “курячі дупи”, змиваються очі і загальний тип Відона «Я спекотний», а фото показує частину руки, яка керує камерою в своє обличчя. Сім'я на багато картин, бачив на тисячі сторінок Vkontakte І мода для фотографування себе кохана в різних позах і з тим же лицьовим виразом була запущена масами не Бачіна Амату, інформація про яку можна відблискувати тут vev.ru/blogs/valeriya-lukyanova-feyk-ili-boginya.html, але 16-річною школяркою з шведського міста Ostersund Isabel Stromberg.

Ісабелл Stromberg

Є багато легенд про Ізабель в Інтернеті. Пишуть, що вона народилася з шістьма пальцями на кожну ногу, які потім були видалені, що вона є шанувальником аніме Sailormoon, вони також пишу, що вона є підробкою, створеною цілою командою PR-людей - в цілому, інтернет повний чуток. Що б це було, але Ісабел, незважаючи на її stupid Vidon, можна вважати повноцінним модним блогером, так як дівчина, на відміну від більшості її імітаторів, які просто сповіщали фото на обличчі, має власний блог, в якому вона окреслює останні модні тенденції в чіткій мові до світлиць. Ісабель посилює свої повідомлення з фотографією себе в модному одязі, а також фотографією луків зірок з коментарями «З Ізабель»

Я не розумію шведську, тому я не можу перевести те, що це говорить. Хто може сказати?) werun.nyheter24.se/isabells/

Ісабелл Stromberg

Ісабелл Stromberg р.

Ісабелл Stromberg

Може бути просто покласти фото того, що виловила її увагу.

Ісабелл Stromberg

Ісабелл Stromberg

Ісабелл Stromberg

Ісабелл Stromberg

Ісаблель часто бере фотографії дуже складових його образу.

Ісабелл Stromberg

Ісабелл Stromberg Габаритний зображення

Ісабелл Stromberg

Ісабелл Stromberg

Незважаючи на дикий та іноді смішний макіяж, я люблю Ісаблель. Неважливо, що люди говорять про неї, стають Інтернет-зіркою на 16 не є фунтом родзинок. І всі сорти Аматуї та інших Барбі є імітаторами, хоча і дуже цікавими.

Ісабелл Stromberg

Ісабелл Stromberg

517792

Ісабелл Stromberg р.