Зірка Runetta - Nordica.

Тема інтернет-видань, що піднялася минулого тижня, безумовно, не можна розглядати без Nordic. Цей житель Росії-мати 21 років є конкурентом Багіні Аматуей на дискусіях (найчастіше, стебло), в Руетті та її другу в реальному житті. Як мінімум це свідчить про спільні фотографії Нордянських і богів.

6920599

В принципі ця дамська (і дівчина одружена) не заслугувала окремого посту, якщо вона була просто примушена фіфа, який є ставом в Neta. Нордичний не співає пісні (завдяки Богу), не з'являється в фільмах, вона не змінила ґендеру і не розкручена людина. Ця леді заслужила визнання її racist зауваження, які вона щедро розміщена на її численних блогах. Нордичний не виступає за світовий мир або – ця крихка дівчина вважає, що планета потребує досить різкого голоду у вигляді світової війни.

Тепер мені здається, що тільки ядерна війна і зміна цивілізацій змінить світ на краще - це те, наскільки сильно і безглуздий.

Справжня назва Nordic - Юлія Целенська (нині Харламов). Вона живе в Нижньому Новгороді і навчається в історичному факультеті. Минулого року Nordic був відзначений, щоб потрапити в топ Яндекса, завдяки тому, що тисячі користувачів шукали її Nordic перлини, щоб зробити задоволення дівчини, яка вважає, що вона є чистокровим Аряном, будучи єврейським шляхом народження. Алас, тепер всі записи в інтернет-виданнях Nordics є «пропущені», як просунутих користувачів, тому пошук принаймні однієї перли на мережі дуже проблематично. Ви повинні бути задоволені тим, що у вас є Lurkmore. Це досить подарувати ідею кількості сірої матерії в її мозку.

Нордичний про чоловіка (збережений)

Я завжди оцінив у чоловіків перш за все: відвага, сила духу, тяжкість, лояльність до материка, несамовита, почуття обов'язки, гордість, честь, гідність, міцність, буде, нахил. Особливо важливим для мене є бойові якості. Щоб покласти службу над особистим, не похилого, не шукати в все користь для себе, знала цінність життя і свободи, і в той же час був готовий жертвувати себе. Тому я ніколи не звертав увагу на чоловіка, який не брав участі у бойових діях. Для мене дуже важлива етнічна слов'яни, як це (хоча, звичайно, я нічого не маю проти німецького домішки, але євреї, азербайджани або вірмени і т.д., не прийнятні для мене). Тоді я розглядав кандидатів своїх друзів і вирішив вибрати найбільш гідну, просто тому що час прийшов. Діма перетворилася дуже скоро (до того, що я сприймав його чисто, як друг). Я розрахований: слугує в спеціальних силах, виді, з почуттям гумору, холігану і морозостійкості (в хорошому розумінні слова), дисципліновані, веде здоровий спосіб життя, капелюхи лібертасу і т.д. Він стане великим батьком і зможе підняти сина як бійця (що найважливіше для мене). Тоді я подарував себе постанову: любов. І я кохаю його. Я люблю його більше життя! Він мій свідомий вибір. Істину, потім зіткнулася з великою кількістю невеликих проблем, таких як відсутність квартири, нескінченні ділові поїздки і т.д. - але це все таке неспроможність у порівнянні з щастям, що я відчуваю себе усвідомленням того, що мій чоловік у мене є. Я знайшов чоловіка і я щасливий. Любов красива.
Після того, як Nordic розмістив фото свого чоловіка в Інтернеті, попередньо охопивши його обличчя з фотошопом (так що ніхто не опинився, напевно).

Nordic є хорошим другом Багіні. Останнім подобається поставити в своїх блогах спільні фотографії з коментарями, такими як: «І сьогодні мій найближчий друг Юлії прийшов до мене...» Так, одна білявка добре, і два ...

Останнім часом пронаціоналістична діяльність Nordic захопила – згідно з непідтвердженими звітами, дівчина очікує дитини) З цим, я щиро привітаю її і бажаю зосередитися на батьківщині і сімейному житті, а не нести будь-яку з насіку на LiveJournal.