Audrey Hepburn.

«Масаж жінки не в одязі, фігурі або зачіски. Вона в яскравих очах. Очі є шлюзом до серця, де любов життя. до Audrey Hepburn
The charming audrey Hepburn - це справжній стандарт жіночності, краси та чарівності. Вона була просто незрівняною акторкою, яка завжди відрізнялася себе вишуканим стилем. Мільйони компліментів можуть бути передані їй, але ніхто не повністю описати цю дивовижну жінку. Аудрі не тільки актриса, але й танцюрист, гуманітарний працівник, а також модель, тому багато професійних фото збереглися. Але сьогодні я хотів би показати вам не їх, але ті рідкісні фотографії, які покажуть незрівнянну Audrey Hepburn з абсолютно іншої сторони (навіть ці фотографії є професійними, але не особливо переповнені).

7713818р.

Audrey Hepburn, дочка англійського банкіра і голландська баронес, народилася 4 травня 1929 р. в Бельгії, в невеликому містечку Іксель недалеко від Брюсселя. Але шкільні роки краси не були на всіх, як багато могли б подумати (dad - це банкір, мати - баронес, і Audrey - зіпсована дівчина), тому що насправді Audrey провів свою дитинку в наці-охотий Arnhem (Holland), де жив з матір'ю після розлучення її улюблених батьків. Під час війни Аудрі став серйозно хворим, але відновив час після миру.

25092 р.

Audrey була добре об'єднана дівчина – вона любила танці, малюнок і навіть співала трохи. Аудрей навчався в балетній школі та вчився акторських занять. У зв’язку зі своїм бажанням стати актрисою, Хепберн зірвав у кількох британських фільмах, а пізніше вона помітила і отримала роль у фільмі «Роман свято», що приніс їй образний успіх. За свою роль у фільмі «Роман свято» Аудрі виграв Оскар. Згодом вона була номінована на Оскар в чотири рази, але не могла виграти.

«Що не коли-небудь, у мене є ми з гігантів, які я хотів би працювати. Так я не можу подякувати Вам за цю прекрасну нагороду, крім того, щоб думати про всіх них. З того, як це було те, що допомогло і шліфувати, заохочувати і навчити, підштовхувати і знімати, одягатися і фотографувати, і, з нескінченним терпінням і добротою, під керівництвом і підняли абсолютно негарантію, сором'язливість, недосвідчена, дистрофічна дівчина, вніс її в "модність погляду." Я пишаюся тим, що був в бізнесі, який приносить задоволення, створює красу, пробуджує совість, викликає співчуття і, можливо, найголовніше, дає мільйони перерву від нашого жорстокого світу. Дякую, за це велике честь і за цю унікальну можливість висловити щиру подяку і любов всім тим, хто дав мені кар’єру, яка приніс мені тільки щастя. (Audrey Hepburn, Оскарська мова)

р.

Чоловіча любов'ю з часом, коли фільми були приємними, коли жінки люблять красиві сукні та гарну музику. Я люблю його, коли люди текст мене сказати, "Я був в жахливому настрої, я пішов до фільму, я бачив одну з ваших фільмів, і все змінилося." "

На додаток до успішної кар'єри в кіно і шоу-бізнесі Audrey була щаслива жінка в її особистому житті. Відомий, що вона мала трьох улюблених чоловіків, які в різні часи давала їй щастя і вона має два діти. Цей блискучий актор також був громадським діячем, який чітко погіршив здоров'я.

р.

Р

У 1992 році вона діагностувала рак кишечника після поїздки до Сомалі. Аудрі вирішив провести останні місяці свого життя з коханим і дітям. Вона пізніше називається Різдвом з ними щасливим життям. Audrey Hepburn загинув 20 січня 1993 року у віці 63 років, приносивши її чарівність і винахідливу вишуканість.

Якщо вам потрібна допомога, то це завжди. Як ви старієте, ви будете розуміти, що у вас є два руки, щоб допомогти собі і одному, щоб допомогти іншим. ?

26972

р.

Габаритний зображення

«Мандрівний музей» Тільки тоді ви починаєте дійсно усвідомлювати те, що ви бачили, щоб подумати про це, щоб намагатися у книгах, і пам'ятати, що ви не можете прийняти його відразу.
, Україна

«Красива – це роти, які часто говорять про себе. Красиві очі, які намагаються побачити тільки добре у людей. Той, хто передає свою їжу з голодом, буде струнким. А волосся стане таким шовком, якщо дитина тягне її щодня.
Чудова жінка!