Брук Хоган.

Коли ваш тато сильний, насичений і відомий, він обіцяє підтримку і фінансову стійкість.

Коли ваш дад Гул Хоган, всесвітньо відомий реслінг, він дає вам можливість навчатися «вигняти» здатності красиво заковтнути супротивника. Все інше - чисто дівчина, милий і пухнастий, якось відданий на фоні.

Хіба що тому Brooke Hogan не з'явився з "Тату маленької принцеси".

Brooke є a сильний дівчина, її рука є важкий і ніжність в її трохи більше, ніж в знаменитий тато.

До зауваження інших, що Брук не жіночний, вона реагувала логікою, властивою дівчатам Голлівуду. Я просто кладаю імплантацію в грудях. І тепер Брук не пропустіть можливість заманити про його сильний тіло.

Так... поруч з такою дівчиною, не булька страшна. Моя тато, ймовірно, навчила її пара підписних хитрощів. Це просто її хлопець виглядає поруч з нею, як маленький і наметовий.

Brooke shows від ззаду:

Дівчинка, до речі, не тільки знає, як її хвилювати. Проведення кар’єри як співак. Вона сказала, щоб бути краще на танці, ніж співати.

Brooke це так само, як більшість дівчат. Роликові ...

Вона любить йти... Особливо в магазинах, де є взуття та ювелірні вироби.

Brooke є a socialite. І нічого жіночого відчуження.

, Україна

І вона не може бути дуже відомим. Я думаю, що це справа часу. Атлетична символ плюс dad's push буде робити свою роботу...

14063.