Кінофестиваль Венеції 2011

Де ще будуть знамениті красиві сукні, але на червоних килимах? На жаль, масштабні події не відбуваються щодня. «Оскар» давно загинув, але прибуває Фестиваль Венеції! Давайте подивимося на вбраннях, що аудиторія знаменитості захопила цей рік. Немає точки в пошуку у чоловіків - майже всі вони знаходяться в нудному ідентичному токсині, але жінки ... подивіться на них і відчуває себе в павичному розпліднику, так що вони фланг на червоному килимі ...

Червона сукня на червоному фоні не добре виглядає. Цей наряд від Miu Miu на Natalie Portman виглядає як "три" IMHO. Сукня не погана, але це не "бомбаш". Saw Natalie в більш ефектних нарядах.

Ще одна леді Cindy Crawford. Не поганий, але не супер

І колір не "фестиваль", а візерунок є дивним, але дивним - Мадонна він йде.

Я впевнений, що хтось mistook Ivan Rachel Wood плаття для медсестра. Хоча сама актриса, напевно, підраховувала на образ витонченого лебеді...

р.

Keira Knightley в цей крем плаття нагадує Turgenev леді. Дуже романтичний, але не так багато "А!"

Але Abby Cornish з розкішним платтям з сливом від Ellie Saab вдарив пляму. Дуже ефективний.

Якщо це плаття Marios Schwab, яке показує Marisa Tomei, були на ремінцях замість рукавів, це буде "супер", і це просто "добрий".

Michelle Yeoh і її елегантна сіра сукня від Alberta Ferretti. І захот.

Моя категорична "фі" до цієї шифонової витяжки в Азія Аргенто. Верхня велика, низ страшний (ІМХ)

Kate Winslet знає, як вибрати наряди, щоб візуально зробити талії вже. Тільки я думаю, що ця сукня буде виглядати більш елегантно на ремінцях.

Саме на кінофестивалі Сара Гайдон виготовляли найбільші лоуси на кінофестивалі Сара Гайдон, вибравши сіру сукню дуже оригінального стилю. Венеція – це не місце, де ви повинні сяяти сльози, Сарочка.

І найяскравішим був наряд Діани Кругера. Ця сукня просто відмінно підкреслить вигини фігури актриса - як передній, так і за

Категории

Смотрите также

Новое и интересное