Кім Котрол

Kim Cattrall - жінка з літерою столиці! вона приваблива, життєрадісна, а головне впевнена і любить себе, як вона, що так не вистачає у багатьох жінок сьогодні. На 55, Кім подарує голову багато дівчат "право понад 30" І це не те, що вона виглядає молодим для свого віку, але що вона несе її гордістю і знає її гідність.

р.

Коли Кім був 16, він переїхав з рідного Ліверпуля до Нью-Йорка, щоб відвідати Американську академію театральних мистецтв. Після успішного закінчення установи (Академія, а також в школі, майбутній актор був відмінним студентом), Кім почав зірвати в серіалі, де помітили впливові продюсери.

р.

Р

На рахунку Cattrall кілька найуспішніших ролей в касових фільмах, включаючи «Академію Полісу» і «Star Trek».

Я б не дзвонив Cattrall актриса великого фільму, але її популярність не може бути знята.

Я був 40, коли я пропонував роль. Я думав, що не маю права на мене в цьому віці. І я боївся, що я не можу грати в енергійний Samantha, не витягувати його. Але фільмування доведено інакше!

Незважаючи на те, що на вимогу Кім, роль Саманта була трохи змінена - вони зробили її образ більш глибоким і більш універсальним, і перетворили її з «чоловічого муфти» в жінку, яка ламає любов, Саманта значно вплинула на Саму Кім, роблячи її більш впевненим. Семан змінив по всій серії, і Кім змінився з нею.

р.

Кеттралл мав серйозну коляску з батьком. Після перегляду одного епізоду серії батько назвав його дочкою, яка не має ніде, щоб опустити нижче. Але з часом Дад переглянув і переглянув серію кілька разів. По-друге, проблеми почалися внаслідок перевищення кандидних сцен в серії, де актриси (зокрема, сам Кім) тепер і запалені голими грудями. «Я не маю проблеми з грудьми, вона красива, і якщо є необхідність для неї, я відкрита. й

Я відіграв незалежних жінок по всьому світу і я відчуваю себе комфортно в цій ролі. Я люблю Samantha, тому що вона дуже чесна, вона майже не внутрішня гальма. По-перше, вона дуже самотна, вона любила мати серйозні стосунки, але сидячи і чекає пана Скінченка не її стиль, вона воліє піти і знайти себе.

р.

р.

Що стосується самої Медсестри Кім, актриса була одружена тричі, але нічого хорошого приходу. Кожна з її шлюбів скорочилася або пізніше:

Шлюб знищує стосунки. Як мінімум в моєму випадку це. Перший раз я одружився був дуже молодий – шлюб зламався. Другий шлюб не працював з самого початку. Я жив у Лос-Анджелесі та Нью-Йорку. На третій раз напрацювала причина розпаду. Тепер, коли люди запитують мене, якщо я хочу зробити інше шоу, перше, що я думаю, "Ум, ще 18 годин на день". Не знаю, не знаю.

Кім мав багато чоловіків і деякі були 15-20 років молодше, ніж її. Афіша з варенням Алана Мудрого, яка була 23 роки молодша, ніж Cattrall, прослужила повну п'ять років:

Багато людей попросять мене, якщо мій партнер О, приходьте! Я захвата з старими чоловіками, які можуть тільки подрібнити їх пори. Але мій поточний молодий коханець завжди повністю озброєний і ніколи не відмовляється спробувати щось нове з Кама-Сутра.
р.

р.

Після закінчення серії Cattrall, впливав на популярність свого Samantha, написав три книги і зробив один з них документальний фільм, в якому вона, звичайно, діє як господар.

Перша книга з'явилася випадковою. Я знаю багато про нього, як актриса, яка грає дуже гарний характер. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Я хотів би прочитати питання під час створення документального фільму. Я дуже люблю бути в серії, де я мав тісний зв'язок з жінкою. Я думаю, що більшість людей, як чоловіків, так і жінок, дуже зацікавлені в навчанні, що це подобається спати з членом тієї ж статі. Але перевірити це на практиці, багато хто запобігає поширенню моральності і преюдії. Я був щасливий...

р.

На відміну від її sworn друг Sarah Jessica Parker, Kim не схильний бути іконою стилю, але виглядає приголомшливо на червоних килимах. Не про пластичну операцію, хоча актриса стверджує, що вона не є. Чи не так. У випадку Кім-Кіттралл, відповідь очевидна!

р.