Калум Кеят Рені

Несправедливість є словом, яке я хотів би описати своє ставлення до дивовижного канадського актора Callum Keith Rennie. Більше того, його фільмографія. Я помітив більше і більше підтримуючих акторів, які заслуговують бути на списку знаменитостей, а харизматичні Рені, на мій погляд, є найбільш яскравим прикладом цього.
Я не вірю, що мій характер може продовжувати бути обмежений участі у багатьох телевізійних серіалах та вторинних, переважно негативних (вагових, бандитів, послідовних вбивців та наркоманів) ролей.

617858

Я зізнаю, що я не знайомий з усіма роботами Кітта, але його гра завжди надихнула мене, особливо одна з останніх ролей в серії «Splinter», де він нарешті отримав визнання у вигляді головної ролі.
Калум Кеят Рені р.

Калум Кеят Рені

Кейт підтягував цей проект на плечі.
Калум Кеят Рені

Калум Кеят Рені

Однією з найбільш значущих ролей Рені, безсумнівно, вважається епізодична поява в сезоні 2 проголошених телевізійних серіалів «Каліфорнікація» (після перегляду якого я зізнався і впала в любов до Кейті).
Калум Кеят Рені

Калум Кеят Рені р.

Калум Кеят Рені

Зірка серії Давид Дубовний наполягав на кандиденції Рені та більше ніж раз тепло говорили про їх співпрацю
Калум Кеят Рені

Калум Кеят Рені

По-перше, не великий фанат класичної фантастики, таких як рекомендація серії «Зірка Круїз Галактика», але після навчання про участь мого героя в цьому проекті я відразу подивився:
999 р.

Калум Кеят Рені

Я не був вражений, але новий трилер “Каза No 39” вразив мене.
Калум Кеят Рені р.

Калум Кеят Рені

Калум Кеят Рені

Перший раз я бачив Rennie в одному з моїх улюблених фільмів, Ефект Метелик, я не звертаю увагу на нього.
Калум Кеят Рені

Роль Папи Еван, пам'ятайте?
Калум Кеят Рені

Зараз Callum бере участь у серії «Гарперовий острів» та «Альфа люди», але ролі, як завжди, далеко від основних.
Калум Кеят Рені

Калум Кеят Рені

Калум Кеят Рені

трохи шкода. Callum Keith Rennie вже 50, багато високопрофільних ролей не грали, але я впевнений, що краще все ще попереду!
Калум Кеят Рені

Калум Кеят Рені

Калум Кеят Рені

Калум Кеят Рені

Калум Кеят Рені

Калум Кеят Рені