Маріанна

Р

Мар'янн - мій улюблений блогер, і я оновлю свій блог сторінки 10 разів, поки я на комп'ютері. Тема блогерів і відомих Ісабел не залишила мене байдужим, тому я хочу, щоб ви знали, що блогери з Фінляндії різні:

Маріанна Mäkelä, повна назва дівчини, народилася 20 років тому. На даний момент Марі живе в Есоу, але в 10 вересня вона переїхала в власну квартиру в Гельсінкі. Не можна сказати, що дівчина невідома для користувачів Runet, адже за кількістю «підробок» Вона друга тільки до вищезазначеного Ісабель Stromberg.

351389

Вона навчалася журналістом, тепер вона працює як художник макіяжу в торговому центрі, а також блоги, як ви бачите хобі почав привезти хоча б деякі приємні бонуси. У майбутньому, як я дізнався про форму. Я, Маріанна хоче працювати як веб-дизайнер.

577430

Варто визнати, що популярність не впала на голову і Мар'янне не підійшов до ранку після написання першого посту знаменитістю. Як ви знаєте, дівчина вже 5 років бере участь, ви погоджуєтесь, що шлях, який пішов з невідомої дівчини з передмістя до того ж Маріанна з сотнями коментарів до кожного нового посту заслуговує на повагу. Для такої витривалості і терпіння не буде достатньо для всіх, бізнес повинен бути зроблено не заради кількості абонентів, але для задоволення.

3610Р. 4200Р.

2945597

У своєму блозі, в принципі, як і всі інші блогери, Marie пише повідомлення про своє повсякденне життя: вона розміщує фотографії «оніонів», їжі, деякі цікаві маленькі речі, які доторкнулися її увагу протягом дня, що оточує її, як вона витрачає свій час на дозвілля, є також повідомлення про те, як варити блюдо, зокрема, макарони «Болнесе» і гамбургери.

182854

р.

Стиль дівчини не може називатися чимось ультрамодним, шокуючим, що говорять про високу моду, швидше за все, звичайний, але все одно дуже близько до багатьох і цікавих в своєму Ну, ось сховати, я, як і будь-яка інша жінка, побачила пару ідей про макіяж, підбір квітів з Маріанна.

р.

р.

16786 р.

855084

Дівчина також любить подорожувати. Недавні заморські поїздки, два поїздки в Нью-Йорк і один в Париж. Ну, як справжній блогер Мар'янн не міг, але поставте фото з поїздки в блог.

P.s: Особлива особливість Мар'янна - це погляд на підлогу, оскільки сама дівчина каже, що вона відчуває себе більш впевненою, я додаю, що це робить її фото більш ніжним і романтичним.

mariannan.indiedays.com/ - Блог Мар'янна
twitter.com/mariannnan Веб-сайт
www.formspring.me/mmariannaa - Формаспринг.me
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8 — Vkontakte Group, присвячена Марянину