Законопроект Nighy.

Білоги часто мають моменти, коли важко містити емоції. Доторкнувшись на тему мого улюбленого актора, я можу ледве стримано себе від банальних і кричущих епітетів, як, суперб, дивовижний, мега-duper-class dude! Природа дав Білл Нігей оригінальний зовнішній вигляд, харизма і талант, але визначаючи його як кращий, я зізнався, був найбільш суб'єктивним, тому що основні фактори були ролі старих рок і валиків в Rock Wave, Croced і Любов Власне.
Гранд Мастер Білл Низький, нехай.

Законопроект Nighy.

«Стильний божевільний» запровадив мене в Білл Нігей, де він відігравав роль старої рок-групи вокально.
Законопроект Nighy. Р

Законопроект Nighy. р.

Законопроект Nighy.

Законопроект Nighy.

Законопроект Nighy.

Це гарне кіно, до речі.
Законопроект Nighy. р.

У цій ролі, що він був запрошений до фільму «Любо фактично» за роль рок-музика, який повернувся на сцені.
Законопроект Nighy. р.

Законопроект Nighy.

І, нарешті, дивовижна комедія «Рок Хвиля» у 2009 році, де Білл відігравав одну з головних ролей – капітана плаваючої радіостанції, трансляційного скеля до цілої Британії до зла замісної потужності.
Законопроект Nighy. р.

О, мій Бог, що харизма!
Законопроект Nighy.

7415681

Законопроект Nighy.

До речі, про образ капітана судна ... відверто, за перший раз я не звертаю увагу на це, але після перевищення Піратів Карибського моря: Честь і пірати Карибського моря: В кінці світу я був шокований! Хто ви думаєте, що грає Flying Dutchman cap Davy Jones ??? Точно:
Законопроект Nighy.

9749899

Законопроект Nighy.

Я ніколи не думав про це!
Законопроект Nighy.

З цієї точки, ми переходимо на інший образ Білла Ниги - всілякі фантастичні основні вілли:

Роль Великого Вампіра Віктора в чорному трилері «Антосвіт»
Законопроект Nighy.

Цей фільм також може вважатися стильно-формуючою плівкою для нашого героя, так як він був вперше, що Naji з'явився в такому міфічному ролі.
Законопроект Nighy.

А потім в продовження до трилогії «Антосвіт: Еволюція» і «Анот Світ: Рис Ліканів»
Законопроект Nighy.

Згодом актор отримав багато епізодичних ролей у фільмах жанру фантастики: «Повідомлення відхікера до Галактики», «Thunderbolt», наукова фантастика телевізійного серіалу «Доктор Хто», «Гаррі Поттер і Смертельний зал».
Законопроект Nighy.

Законопроект Nighy.

Законопроект Nighy.

... а також в історичних фільмах: "1939" і "Операція Валкирі" (2009)
Законопроект Nighy. Габаритний зображення

Законопроект Nighy.

Законопроект Nighy.

Наі з'явився в епізодах британських фільмів пародія жахів Зомбі ім. Сіна.
Законопроект Nighy.

... і "Тип прохолодних копсів".
Законопроект Nighy.

У 2010 році фільм «Вільд Хінг» не може допомогти, але привертати увагу, оскільки мій характер тут в головній ролі (вбивця), але я зізнаюся, що я збираюся дивитися, як тільки я закінчую писати:
Законопроект Nighy.

Законопроект Nighy.

Законопроект Nighy.

61-річний актор зростає за популярністю щороку, а в 2012 році Я побачу принаймні три нові роботи.

універсальність, державні лінії і харизма - це його, неімітований закон Нігей