Законопроект Nighy.

Білоги часто мають моменти, коли важко містити емоції. Доторкнувшись на тему мого улюбленого актора, я можу ледве стримано себе від банальних і кричущих епітетів, як, суперб, дивовижний, мега-duper-class dude! Природа дав Білл Нігей оригінальний зовнішній вигляд, харизма і талант, але визначаючи його як кращий, я зізнався, був найбільш суб'єктивним, тому що основні фактори були ролі старих рок і валиків в Rock Wave, Croced і Любов Власне.
Гранд Мастер Білл Низький, нехай.

«Стильний божевільний» запровадив мене в Білл Нігей, де він відігравав роль старої рок-групи вокально.
Р

р.

Це гарне кіно, до речі.
р.

У цій ролі, що він був запрошений до фільму «Любо фактично» за роль рок-музика, який повернувся на сцені.
р.

І, нарешті, дивовижна комедія «Рок Хвиля» у 2009 році, де Білл відігравав одну з головних ролей – капітана плаваючої радіостанції, трансляційного скеля до цілої Британії до зла замісної потужності.
р.

О, мій Бог, що харизма!

7415681

До речі, про образ капітана судна ... відверто, за перший раз я не звертаю увагу на це, але після перевищення Піратів Карибського моря: Честь і пірати Карибського моря: В кінці світу я був шокований! Хто ви думаєте, що грає Flying Dutchman cap Davy Jones ??? Точно:

9749899

Я ніколи не думав про це!

З цієї точки, ми переходимо на інший образ Білла Ниги - всілякі фантастичні основні вілли:

Роль Великого Вампіра Віктора в чорному трилері «Антосвіт»

Цей фільм також може вважатися стильно-формуючою плівкою для нашого героя, так як він був вперше, що Naji з'явився в такому міфічному ролі.

А потім в продовження до трилогії «Антосвіт: Еволюція» і «Анот Світ: Рис Ліканів»

Згодом актор отримав багато епізодичних ролей у фільмах жанру фантастики: «Повідомлення відхікера до Галактики», «Thunderbolt», наукова фантастика телевізійного серіалу «Доктор Хто», «Гаррі Поттер і Смертельний зал».

... а також в історичних фільмах: "1939" і "Операція Валкирі" (2009)
Габаритний зображення

Наі з'явився в епізодах британських фільмів пародія жахів Зомбі ім. Сіна.

... і "Тип прохолодних копсів".

У 2010 році фільм «Вільд Хінг» не може допомогти, але привертати увагу, оскільки мій характер тут в головній ролі (вбивця), але я зізнаюся, що я збираюся дивитися, як тільки я закінчую писати:

61-річний актор зростає за популярністю щороку, а в 2012 році Я побачу принаймні три нові роботи.

універсальність, державні лінії і харизма - це його, неімітований закон Нігей