928
Повернутися до походження
Leonardo DiCaprio є одним з тих акторів, які заслужили свій карте бланш у дуже юному віці. І вийшов пік полум'я в 23-річному віці актора, коли один з кращих фільмів всього часу «Титанік» з ним в головній ролі. Зараз Лев 36, фільмографія не є величезною кількістю творів, але більшість з них були більш ніж успішними, що доводить, наскільки грамотно DiCaprio вибирає фільми за участь.
Так, про перші ролі Лева у великому фільмі.
Першими ролями мало Леонардо були епізодичні появи в декількох телевізійних проектах, в тому числі телевізійні серії «Росенський», «Паренти» та «Санта Барбара» у віці 14 та 16 років відповідно.
р.
І пішов з першої головної ролі в комедії жахівського фільму «Зуматичний 3», юна Лео в той час перетворилася 17 (хоча на перший погляд, не більше 14)
р.
Після виходу фільму «Життя цього хлопця» (1993 р. DiCaprio привертає увагу кожного.
Молодий актор відігравав на парі з вже великим Робертом Де Ніро.
Фільм також відмітив початок сильної дружби між Левом та Тобеєм Магуре.
р.
Хоча, немає... багато раніше:
...
У цьому ж році ДіКапріо грали, на мій погляд, одна з найсильніших ролей - психічно відключений молодший брат основного персонажа, який, випадково, був відіграний юним Джонні Депп у фільмі Що Єц Гілберт Грапе.
р.
В результаті номінації «Оскар»
Габаритний зображення
У своїй кар'єрі Лео взяв участь у класичному заході у великій команді з Шароном Кам'яним, Русселом Круве та Геном Хаманом.
"Швидке і мертве", 1995
Якщо ми вважаємо вже легендарним «Тітаніком» як стартовою точкою мегаполісу DiCaprio, слід відзначити ще два твори Лева: «The Basketball Diaries» (1995)
р.
... та інше тлумачення великої гри Shexpra Romeo + Juliet (1996)
582828236
Хоча, враховуючи божевільний офіс коробки (10 разів більше, ніж бюджет зйомки себе) і пучок кінопродукції, багато хто стверджує, що він був титановим, який приніс світову популярність своєму героя.
Все інше - хіти актора на кіновиробництві, що не є фільмом, але робота мистецтва!
Лео лише 36, тому я збуджусь про його акторський геній.
Так, про перші ролі Лева у великому фільмі.
Першими ролями мало Леонардо були епізодичні появи в декількох телевізійних проектах, в тому числі телевізійні серії «Росенський», «Паренти» та «Санта Барбара» у віці 14 та 16 років відповідно.
р.
І пішов з першої головної ролі в комедії жахівського фільму «Зуматичний 3», юна Лео в той час перетворилася 17 (хоча на перший погляд, не більше 14)
р.
Після виходу фільму «Життя цього хлопця» (1993 р. DiCaprio привертає увагу кожного.
Молодий актор відігравав на парі з вже великим Робертом Де Ніро.
Фільм також відмітив початок сильної дружби між Левом та Тобеєм Магуре.
р.
Хоча, немає... багато раніше:
...
У цьому ж році ДіКапріо грали, на мій погляд, одна з найсильніших ролей - психічно відключений молодший брат основного персонажа, який, випадково, був відіграний юним Джонні Депп у фільмі Що Єц Гілберт Грапе.
р.
В результаті номінації «Оскар»
Габаритний зображення
У своїй кар'єрі Лео взяв участь у класичному заході у великій команді з Шароном Кам'яним, Русселом Круве та Геном Хаманом.
"Швидке і мертве", 1995
Якщо ми вважаємо вже легендарним «Тітаніком» як стартовою точкою мегаполісу DiCaprio, слід відзначити ще два твори Лева: «The Basketball Diaries» (1995)
р.
... та інше тлумачення великої гри Shexpra Romeo + Juliet (1996)
582828236
Хоча, враховуючи божевільний офіс коробки (10 разів більше, ніж бюджет зйомки себе) і пучок кінопродукції, багато хто стверджує, що він був титановим, який приніс світову популярність своєму героя.
Все інше - хіти актора на кіновиробництві, що не є фільмом, але робота мистецтва!
Лео лише 36, тому я збуджусь про його акторський геній.