Адельіна Шарипова

Модель, співак, телеведуча і просто чарівна дівчина – так з'являється Adelina Sharipova. Добре, скромність важко підозрювати, але з іншого боку, вона справа. У всіх трьох формах вона вже проявляється, і той факт, що вона чарівна важко сумніватися.

1815123

20 _ Новини

Аделін народився в Астрахані, 10 травня 1986 р. Дівчинка з дитинства була дуже мобільною, любила співати і танцювати, влаштовує неприпустимо концерти. У віці чотирьох років її батьки дали їй на ритмічну гімнастичну секцію, а у віці семи років Адін почав займатися кульковою танцями. У віці від 12 років дівчина зрозуміла, що вона хотіла присвятити себе музиці і почала приймати уроки вокалу. У цьому полоні вона була підтриманою матір'ю, яка сама закінчила музичну школу. Адельина навчалася добре в школі, регулярно бере участь у олімпіадах англійською, російською мовами та математикою. Крім того, дівчина взяла участь в театральному клубі, де вона відіграла головні ролі. Зафіксовано музичні заняття, що звучали в нічних клубах. Аделін організував дует з другом Anybody і працював з рапером Зза, записуючи трек «Для очей». Шаріпова успішно закінчила Московську державну академію права Саратов.
136551

Аделін працював у гуртах «Подію» та «Тоотсі», а тепер – побудова сольної кар’єри.
До речі, в «Тутсі» вона отримала майже випадково. Шаліпова прийшла до кастингу «Star Factory», де побачила дівчата з групи. Дівчина дуже схожа на вебер Маша, який випав з команди. Учасниця «Тутсі» буквально закріпила продюсера Віктора Дробиш не брати Адельїну до команди «Фабрика», але запросити їх до команди. Що було зроблено. Однак Шаріпова не розвивалася відносин з відпочинком учасників з самого початку. Коли вона зробила коментарі, вона відповів:
Дуже дякую! Я зроблю те, що я хочу. Результатом такої поведінки стала виїзд дівчини з групи.

Адельина не шкодує, що сталося.
Головне, щоб мати можливість протистояти ворожим і детракторам. Чи хтось говорить про мене або розкидання госупу? Ну, це свого бізнесу, і я просто піду свій шлях, не звертаючи увагу на шиття ззовні.

З 2009 по 2010 рік Адельіна стала хостом і обличчям Світового Модного каналу.

«Я люблю, і я можу вгадати побажання громадськості. Люди хочуть їздити і повісити всю ніч? Ми робимо це так гарячим на танці підлогою!

Adelina starred in the video of Dima Білан “Pairs”.

Цього року співачка та модель отримала нагороду Fashion Discovery Award року.
р.

Я не чекав цього. А особливо, що я присуджено приз власником компанії Bosco! Ну, тепер Кристал премії Fashion People бере на себе місце в моєму домі на полиці – прокоментував Adelina.

P.S. Я не знаю, яка модель вона є, але є більш оголені фотографії її в Інтернеті. Шарипова крохмаль для журналів XXL і Maxsim.