Постійний акт

Хто ви думаєте, що є акторами з літерою столиці? Якщо ви хочете отримати яскраві, незабутні ролі в незворотних хітах кіно. Кожен, хто звик до кожної ролі в максимумі, який відігравав більше одного персонажа, і кожен з них відрізнявся індивідуальністю. У нас є люди, які розходяться на вершину полум'я, а не у всьому світі, завдяки різноманітності свого таланту. Тим не менш, ми можемо сказати, що актор, навпаки, не змінює його характер, приймаючи лише ті ролі, які ближче до нього, до яких він більш підходить. І не кладуть його в посіченому ряді.

Атака!

1,1 км Jason Statham, мабуть, найяскравіший приклад цього «перманансу». Звертаємо увагу, будь ласка, до його нездужання очей, його погляд з нижньої сторони, його напружений вираз... Майже всі його ролі мають той самий характер, але виходить фільм після фільму з ним в головній ролі. Яка основа вибору режисера та письменників? Це можна пояснити тільки відсутністю стоячих акторів, або тим, що стоячі вже старі і вимирають.

р.

р.

р.

529323 р.

р.

р.

Тільки на червоному килимі ви побачите його, як це.

Jason, можливо, це час для простої ролі.

2,2 км Чому ви думаєте, що Брюс Вілліс так відомий? Ось, звичайно, я не скажу, що його ролі є монотонними, Брюце відзначається, напевно, у всіх жанрах кіно.

Повідомляємо, що символи його поширені? Право, його незрівнянна посмішка. Унікальний. Дивовижна. І, знову, роль сяючого хлопця, як правило, збереження всіх і все це його кредо, і, ймовірно, він перенесе його до кінця.

р.

Перед папарази, посмішки Брюса.

Хоча, звичайно, випадання волосся є жорстоким ударом до серця. Але вуса на обличчі перетворили його в стару.

3. У Цей хлопець потрапив у славу в образі героя-любителя і даланта. Надзвичайно виразна особа Річарда Гере – його візитна картка, будь-який характер у його виконанні – поліцейський або мільйонер, адвокат або терорист – завжди покривається позитивною христкою цього талановитого актора. Дошка.

р.

535144

Незважаючи на те, що останнім часом вона виглядає так само, як погана свиня, і це шампан. Бажаю, що були більш такими талантами... Ми з нетерпінням чекаємо нових ролей, Річард, де ви переможете більше одного жіночого серця знову!

4. У Я не можу потрапити, що актриса. На мій погляд, це найбільш дивовижна в останні п'ятдесят років. Дженніфер Аністон завжди був еталоном дівчата-дівчина, її милий посмішка, сині очі і неймовірний шарм робить серця шанувальників трембл знову і знову.

І, звичайно, не можна помітити, що її ролі схожі на один одного персонажі. Солодкий, вірний, маленька жіноча, яка мріє про любов. Jenny прекрасно вписується в ті ролі. Вона практично не змінює образ, не фарбує її волосся, не мусить їх в перукарні. Це природний, і це його основний плюс, так що він ніколи не отримує нудний.

р.

Залишайтеся те ж, Jenny!

5. Умань Нарешті, актор вважається одним з найбільш затребуваних ювілярів Голлівуду, але приділіть увагу своїм героям незрівняною. Ось дивовижна форма тут! Погляд і посмішка однакові, навіть спосіб говоріння, своєрідний «ме-ме-ме-ме-ме-ме». Але це не зупиняє Адама Сандерера від запікання в славі. Я обожню всіх своїх фільмів, від Сінгера на весілля до великої Претендії Моя дружина, яка змусила мене сміятися сльозам.

р.

р.

Ось єдиний символ для розбиття, щоб говорити, з персонажа "Адам Сандлер". «Не жартуйте з Зоханом», де змінив його образ за визнання, він дійсно був невизнаний.

р.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

На додаток до цієї яскравої п'яти, є багато більше талантів, які не змінюють їх характер. Дякую за це. Але це просто моя особиста думка.