Тоддерс Тіарас

Я розумію, що цей пост не тягнеться на головній сторінці, але я дуже хотів показати з цими прикладами, які іноді трапляються людям в переслідуванні слави. Це, звичайно, не трагедія і не кінець життя, але це тільки початок, яка може привести до трагедії, хоча не масу, але відсоток буде впливати не на невеликий. Тому що люди не знають, як зупинити себе в переслідуванні слави і грошей, і наше майбутнє покоління страждає від цього.

Пам'ятайте, що нещодавно з'явилася стаття «Діти в tiaras», де мати своїх маленьких дочок дарують цьому конкурсі краси. Про цей конкурс був новий скандал в США.

1,1 км Один з матерів трирічного учасника, вона одягнена не тільки як пропис, але як героїня Юлії Робертс, просунутий Віденський з фільму симпатична жінка.

У жовтому смузі, шкіряні черевики і так звані «роздягання», дівчина прийшла на сцені, і що аудиторія щаслива, судді весело. Ох, як смішний, що дитина вдягається в таку сукню, і не в такому героїні Вів'ена Ліга як Scarlett. Отже, щоб далі виділити підказку просту з фільму, вони навіть кладуть прикрасу готелю в спині, в якому «Гере» вистрілив Віденський за 4000 доларів.

Юлія Робертс як Відень.

2,2 км Ще одна мама вдягнула її чотирирічну дочку в образі заміської співачки ляльки Parton. Але не просто одягнена, але в повній мірі: в гною, довга щільна сукня і штучно розширені частини тіла, тобто ас і груди. Ну, це радість для педоофіла. А судді знову радять, і мати не піклується про думки людей, бо суддям ставляться оцінки. Я розумію, якщо дівчина вийшла і sang подібно dolly, але це -- Я не знаю, можливо, я категорично.

Лялька Parton сама.

Але не те, що експлуатація власної дитини? Арен не ці сексуально чіткі зображення для дітей? Здається, що мати або просто ступеню, або готові зробити все заради грошей і слави. Так ніхто не тримає їх, нехай вони одягають, як це і йдуть, спробувати знайти полум'я, я думаю, що вони відразу будуть на кришку газети протягом одного дня, якщо вони не мають розуму більше.

Я розумію, що багато людей, навпаки, це може здатися смішним і смішним, і що я зробив великий слон з ніде. Але зупинитися і думати, ви бачите майбутнє ваших дітей таким чином? Після всього, багато дітей і підлітків дивляться на це і думають, що це приємно і красиво брати участь в таких змаганнях, щоб бути моделлю, принаймні за один день. Для того, щоб бути диким, щоб з'явитися в купальнику на чохлі журналу або в кіно, але далі гірше. Чи немає меж? Моделі – моделі, діти – діти.