Тоддерс Тіарас

Я розумію, що цей пост не тягнеться на головній сторінці, але я дуже хотів показати з цими прикладами, які іноді трапляються людям в переслідуванні слави. Це, звичайно, не трагедія і не кінець життя, але це тільки початок, яка може привести до трагедії, хоча не масу, але відсоток буде впливати не на невеликий. Тому що люди не знають, як зупинити себе в переслідуванні слави і грошей, і наше майбутнє покоління страждає від цього.

Пам'ятайте, що нещодавно з'явилася стаття «Діти в tiaras», де мати своїх маленьких дочок дарують цьому конкурсі краси. Про цей конкурс був новий скандал в США.

1,1 км Один з матерів трирічного учасника, вона одягнена не тільки як пропис, але як героїня Юлії Робертс, просунутий Віденський з фільму симпатична жінка.

У жовтому смузі, шкіряні черевики і так звані «роздягання», дівчина прийшла на сцені, і що аудиторія щаслива, судді весело. Ох, як смішний, що дитина вдягається в таку сукню, і не в такому героїні Вів'ена Ліга як Scarlett. Отже, щоб далі виділити підказку просту з фільму, вони навіть кладуть прикрасу готелю в спині, в якому «Гере» вистрілив Віденський за 4000 доларів.

Тоддерс Тіарас

Тоддерс Тіарас

Юлія Робертс як Відень.

Тоддерс Тіарас

2,2 км Ще одна мама вдягнула її чотирирічну дочку в образі заміської співачки ляльки Parton. Але не просто одягнена, але в повній мірі: в гною, довга щільна сукня і штучно розширені частини тіла, тобто ас і груди. Ну, це радість для педоофіла. А судді знову радять, і мати не піклується про думки людей, бо суддям ставляться оцінки. Я розумію, якщо дівчина вийшла і sang подібно dolly, але це -- Я не знаю, можливо, я категорично.

Тоддерс Тіарас

Тоддерс Тіарас

Лялька Parton сама.

Тоддерс Тіарас

Тоддерс Тіарас

Але не те, що експлуатація власної дитини? Арен не ці сексуально чіткі зображення для дітей? Здається, що мати або просто ступеню, або готові зробити все заради грошей і слави. Так ніхто не тримає їх, нехай вони одягають, як це і йдуть, спробувати знайти полум'я, я думаю, що вони відразу будуть на кришку газети протягом одного дня, якщо вони не мають розуму більше.

Я розумію, що багато людей, навпаки, це може здатися смішним і смішним, і що я зробив великий слон з ніде. Але зупинитися і думати, ви бачите майбутнє ваших дітей таким чином? Після всього, багато дітей і підлітків дивляться на це і думають, що це приємно і красиво брати участь в таких змаганнях, щоб бути моделлю, принаймні за один день. Для того, щоб бути диким, щоб з'явитися в купальнику на чохлі журналу або в кіно, але далі гірше. Чи немає меж? Моделі – моделі, діти – діти.