Тим O'Brien

New York Artist Tim O'Brien – це справжній талант. Я не бачив стільки якісних і красивих робіт. Повідомляємо, що Тім О’Брєн є звичайною реальністю, з якої на Арбаті немає, я 100% впевнений у протилежності. Так, він є реальністю, але він не один з сірої маси художників, які фарбують карикатури, він відчуває картину він фарбами. Його роботи є прикладами створення, адже він добре знає історію і пише більшість своїх картин на його основі. Борис Єльцін у ведмедсіні, Альберт Ейнштейн на фоні зовнішнього простору, Джорджа В. Кущ на равенному коні – все це, здається, перетворився на життєздатний Тим О’Брєн.

Реалізму своїх картин просто неймовірна, хоча фотореалістика своїх картин досить зрозуміла, адже Тим є ілюстратором і портретним художником. Його величезна любов історії і фотографії привели його до малювання портретами і пейзажами досить різні з тих, хто раніше створив. Він не думав, що він малювати переважно з політиками, співаками та іншими героями, але це його реальність зараз.

Портрети відомих особистостей:

Oma bin Ладен

Стівен Робота

Томас Едісон.

Мухаммед Алі

Б'єтовен

Хілларі Клінтон

Слободан Милошович

Джордж Буш.

Мел Гібсон.

Майкл Джексон.

Фідель Кастро

Білл Клінтон.

Володимир Путін

Борис Єльцін

Майк Тайсон

Барак Обама

Джеймс Браун

Махама Ганді

Альберт Ейнштейн

Ще кілька робіт, які я пам'ятаю:

Це єдиний живопис Тім О’Брєн, який розчарував мене. радянський солдат зображений як мавпа просто знезараження. Але більшість американців ніколи не мали особливої шкоди для росіян, тому не слід очікувати інакше.

Габаритний зображення

р.

р.

Габаритний зображення

р.

Р

За свій винятковий талант і, звичайно, надзвичайні історичні портрети, Тим О'Брєн отримав багато нагород, але найцінніше для нього було співпраця з TIME Magazine, Ролл Камінь, Esquire, Playboy, The New York Times і багатьох інших відомих журналів. Тепер, як і раніше, Тим є в рядах і створює нові портрети і ілюстрації, які живуть в Нью-Йорку з дружиною і сином.