Краватка стильна.

Багато хто вважає краватку чисто чоловічий аксесуар. І незважаючи на те, що ця цікава деталь з'явилася в жіночому гардеробі, багато жінок залишаються байдужими до неї. Ні! Немає одягу та інших аксесуарів роблять жінку більш стильною. І якщо краватка на чоловіка асоціюється з офіційноюдоміною, то в разі жінки вона відкриває лише безмежний діапазон зображень.

(доб. 3)

Краватка полягає в тому, що частина шафи, яка не вимагає ніяких дзвоників з одягу, поєднаного з ним. Навпаки набір повинен бути надзвичайно простим, найбільш важливі і яскраві деталі стануть краваткою. В іншому випадку наряд буде виглядати смішно.

р.

Оскільки краватка - це центральна деталь наряду, вона повинна бути дуже високою якістю. Не потрібно зберігати на такому аксесуарі. Краще вибрати ручні краватки від атласу, шовку, вовни або бавовни.

Є багато варіантів проникнення краватки в моду. Наприклад, краватка винайдена кроками. Вони були в службі Луї XIV, а під час паради в Парижі прив'язали кашу незвичайним способом. Багато мов все ще використовують назву, отриману з французької краватки, Хорватія. Це нововведення відразу проникла в французьку моду.

р.

Перша «збірка» краватки від жінок повернутися до Франції.
Перша жінка для зносу краватки - Дюкси Луїза де Лав'єр, улюблена з Луїзу XIV. В’язниця з якою вона прив’язала її на честь – лавалер.
Неоднозначною рисою є Джордж Санд. Повідомляємо, що письменник допомогла зав'язати оригінальні вузли до поета Альфреда Мусса, її коханця, а потім оцінив всі переваги його аксесуара.

(Оздоблення горловини Юра дуже нагадує аксесуар, тепер називається краваткою-болло – мережива, закріплена прикрасою).

Жінки можуть носити краватки за допомогою різних стилів і поєднувати одяг. Жінка в краватці виглядає стильно, екстравагантно, яскраво, іноді непохитна, строго стримана і одночасно чуттєва.

Спідниця олівець + краватка + однотонна блузка - гарний костюм для офісу. Зображення кава дівчата часто супроводжується цим аксесуаром.

(tie by Giorgio Armani)

Комбінація брюка костюма і краватки - перетворюється в данду ля Джордж Санд. Цей стиль використовується легендарний Марлен Дітріх.
р.

Як видно, експериментуючи з зображеннями за допомогою краватки можна нескінченно. Тим не менш, існує кілька правил, які допоможуть уникнути помилок і не перетворять стиль в безсмакансію.

Будьте обережні про різні малюнки. Найкраще поєднувати такі краватки зі сорочками. Особливо думають про те, що ви будете носити краватку, пофарбовану собаками, черевики та персонажі мультфільму.

Приклад таких ексцентричних кольорів - зв'язки від Fornasetti:

доб. 789

Роздягання і клітка - кольори для всього часу. Для краватки вони відмінно підійдуть. Але ж порада: клітинка не потрібно поєднувати з коміркою, а смуга зі смугою. І особливо не поєднувати їх один з одним.

Краватка від Gucci

р.

Хороший колір невеликий горох - він виглядає стильно і цікаво. Але з великим горохом слід бути обережним: перестараючись, ви можете стати як цирковий працівник.

Архані

Дольце & Губана

І тепер я візьміть свою душу - Я розповім вам, які зв'язки людина, яка збирається з них, сподобалося, тобто мені :

Я думаю, що це просто хороший краватка від Fendi. Я особливо люблю жовтий, який дуже теплий відтінок.

р.

р.

р.

р.

р.

Я люблю синій, синій і сірий дуже багато. Так дизайнери дійсно радять мене. Ось ще одна краватка від Fendi, виконана, вічно, в інших тонах:

р.

Я теж любила смужки - акуратно і одночасно стильно:

р.

р.

Це як краватка Gucci. І це не дивно: презервативи в кольорах моїх улюблених кольорів плюс призначені аксесуари з великим смаком і почуттям стилю.

Сірий виглядає дорого. Ось ще один приклад того, як добре він може виглядати на краватці:

р.

Стриптиз:

р.

Я дуже люблю сукні Роберто Каваллі.

р.

р.

р.

р.

р.

р.

р.

р.

Я пропоную вам оцінити інші переваги цих та інших дизайнерів.
Дольце & Губана

р.

Джохор-Бару

р.

р.

р.

Віденський Вествуд
р.

206543

Портретна краватка

р.

р.