Коли я побачила Мариса Томей у Даррені Аронофського фільму «Веселлер», де вона з'явилася як Кассиді, стриптизерка і одною матір'ю, я думав, «Що жінка? Вона чудова!
І справді, Мариса мене оголошувала. Не тільки вона красива, вона також неймовірно талановита.
Я думаю, що ви повинні знати її набагато раніше? Дійсно?
Я не знаю, якщо ви знаєте, що ця чарівна жінка також є переможцем трьох номінацій Оскара для кращої підтримки Актриси, але більше про це пізніше.
Marisa має досить цікавий біографія.
Народився 4 грудня 1964 р. в Нью-Йорку до викладача англійської мови. У 1982 році закінчила вищу школу і вступив до Бостонського університету, який скоро випав і переніс до Нью-Йорка, де вона навчалася до 1983 року і залишила його на першу роль.
Телесеріал «Як світовий поворот». Маленька роль в серії, що подала шлях до кінотеатру дівчини, в 1984 році вона отримала невелику роль у фільмі The Boy від Flamingo, де її партнер в кіно був Matt Dillon.
Однак ця роль не принесла її успіху. У 1987 році повернулася до телебачення в серії A Різні світові.
Він був тільки в 1991 році, що удачливий посміхався. Вона була запрошена на зірку у фільмі «Оскар» з Сильвестром Столоном.
І тільки в 1992 році Томей отримав свою першу серйозну роль в кіно і довгоочікуваний визнання. За роль Мони Ліса Віто в фільмі «Мій Кузин Вінний» актриса отримала Оскар за кращу підтримуючу акторку, а також інші нагороди.
р.
Після цього Мариса Томе дуже популярна. На її схожу на гончарію. Вона почала діяти багато.
Вона взяла участь у таких фільмах, як Чаплін (1992), де її партнер був Роберт Даунс Jr.
Untamed Серце з Крістіаном Слатером (1993)
Тільки Ви (1994) з Робертом Дауей Jr.
Номери готелю (1995)
р.
До речі, Мариса і Роберт Даунс Jr. мали вафель, який, за принципом, не дивно.
У 1996 році Мариса Томей була номінована на премію «Секретори Guild» за свою роль у фільмі «Знайди зірок», але її тріумфтинг-процесіон не закінчується.
Вона продовжує мати досить успішні ролі, в тому числі які жінки хочуть з Mel Gipson (2000).
У спальні (2001) вона отримала другу премію «Оскар» за її підтримуючу роль, і була номінована на кілька інших нагород, таких як «Золотий глобус» і «Експерти».
У 2000-х роках Мариса відіграла в декількох виробах Broadway, але не припинила дію в фільми. Ви можете побачити її в Anger Management (2003).
Alfie (Красивий Alfie або які Чоловіки хочуть) (2004)
Дикі палички (Real Boars) (2007)
До Девіла Знайте, що ти мертвий (2007)
І нарешті, The Wrestler (2008), фільм, який не тільки приніс Mickey Rourke назад до професійного життя і запровадив мене до цієї чудової акторки, але і заробив її третій номінації Оскар.
Я не чув Мариси до 2008 року, оскільки вона захотіла захистити життя від журналістів та ЗМІ. Вона ніколи не була в'язкою героїні або папаразиці улюбленого. Я поважаю її ще більше.
Цього року можна побачити її в чотирьох фільмах: бульвар Сальвація.
р.
і «Лінкольн для адвоката», який вже з'явився в російській оренді,
Також в romcom "Ця любов"
і в довгоочікуваній політичної драми Іде з березня.
На даний момент Мариса 46 років, вона ніколи не була одруженою, і вона все ще дуже популярна актриса. І тільки красива жінка.