Невідомі призери Оскара

Коли я побачила Мариса Томей у Даррені Аронофського фільму «Веселлер», де вона з'явилася як Кассиді, стриптизерка і одною матір'ю, я думав, «Що жінка? Вона чудова!

І справді, Мариса мене оголошувала. Не тільки вона красива, вона також неймовірно талановита.

Я думаю, що ви повинні знати її набагато раніше? Дійсно?

Я не знаю, якщо ви знаєте, що ця чарівна жінка також є переможцем трьох номінацій Оскара для кращої підтримки Актриси, але більше про це пізніше.

Marisa має досить цікавий біографія.

Народився 4 грудня 1964 р. в Нью-Йорку до викладача англійської мови. У 1982 році закінчила вищу школу і вступив до Бостонського університету, який скоро випав і переніс до Нью-Йорка, де вона навчалася до 1983 року і залишила його на першу роль.

Телесеріал «Як світовий поворот». Маленька роль в серії, що подала шлях до кінотеатру дівчини, в 1984 році вона отримала невелику роль у фільмі The Boy від Flamingo, де її партнер в кіно був Matt Dillon.

Однак ця роль не принесла її успіху. У 1987 році повернулася до телебачення в серії A Різні світові.

Він був тільки в 1991 році, що удачливий посміхався. Вона була запрошена на зірку у фільмі «Оскар» з Сильвестром Столоном.

Невідомі призери Оскара

І тільки в 1992 році Томей отримав свою першу серйозну роль в кіно і довгоочікуваний визнання. За роль Мони Ліса Віто в фільмі «Мій Кузин Вінний» актриса отримала Оскар за кращу підтримуючу акторку, а також інші нагороди.

Невідомі призери Оскара р.

Невідомі призери Оскара

Після цього Мариса Томе дуже популярна. На її схожу на гончарію. Вона почала діяти багато.

Вона взяла участь у таких фільмах, як Чаплін (1992), де її партнер був Роберт Даунс Jr.

Невідомі призери Оскара

Untamed Серце з Крістіаном Слатером (1993)

Невідомі призери Оскара

Тільки Ви (1994) з Робертом Дауей Jr.

Невідомі призери Оскара

Невідомі призери Оскара

Номери готелю (1995)

До речі, Мариса і Роберт Даунс Jr. мали вафель, який, за принципом, не дивно.

У 1996 році Мариса Томей була номінована на премію «Секретори Guild» за свою роль у фільмі «Знайди зірок», але її тріумфтинг-процесіон не закінчується.

Невідомі призери Оскара

Вона продовжує мати досить успішні ролі, в тому числі які жінки хочуть з Mel Gipson (2000).

Невідомі призери Оскара

У спальні (2001) вона отримала другу премію «Оскар» за її підтримуючу роль, і була номінована на кілька інших нагород, таких як «Золотий глобус» і «Експерти».

Невідомі призери Оскара

У 2000-х роках Мариса відіграла в декількох виробах Broadway, але не припинила дію в фільми. Ви можете побачити її в Anger Management (2003).

Alfie (Красивий Alfie або які Чоловіки хочуть) (2004)

Невідомі призери Оскара

Дикі палички (Real Boars) (2007)

Невідомі призери Оскара

До Девіла Знайте, що ти мертвий (2007)

Невідомі призери Оскара

І нарешті, The Wrestler (2008), фільм, який не тільки приніс Mickey Rourke назад до професійного життя і запровадив мене до цієї чудової акторки, але і заробив її третій номінації Оскар.

Невідомі призери Оскара

Невідомі призери Оскара

Я не чув Мариси до 2008 року, оскільки вона захотіла захистити життя від журналістів та ЗМІ. Вона ніколи не була в'язкою героїні або папаразиці улюбленого. Я поважаю її ще більше.

Цього року можна побачити її в чотирьох фільмах: бульвар Сальвація.

і «Лінкольн для адвоката», який вже з'явився в російській оренді,

Невідомі призери Оскара

Також в romcom "Ця любов"

і в довгоочікуваній політичної драми Іде з березня.

На даний момент Мариса 46 років, вона ніколи не була одруженою, і вона все ще дуже популярна актриса. І тільки красива жінка.