1926
Смішні Марілін Монро
Хто не любить Марілін Монро? Я люблю її так багато! Я думаю, що вона є найкрасивішою жінкою, яку я бачив. Ні один порівняв з нею, вона була настільки живою, чарівною і красивою, що я дивився на її витривалість, так як ви знаєте всередині вона була абсолютно різною. Вона була богослужливою, байдужою, з великою кількістю комплексів, але вона «робила». Я не маю сумнівів у тому випадку, якщо її дитинство було трохи щасливим, ми побачили більш гармонійний Марілін, внутрішній світ якого був ідеально поєднується з зовнішнім виглядом, і там не було жодного питання про будь-яке самогубство (тобто це офіційна причина смерті Монрое). Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Я пропоную вам виглядати смішні фотографії Маріліну і заряджатися позитивними емоціями, які приходять з них. Камера любила її не одне інше.
Привіт, я завжди хочу помилуватися...
59578857
р.
доб.
р.
р.
р.
Я сподіваюся, що ніхто не розумію мене помітив багато про Марілін. Я люблю її дуже багато.
Нарешті, відео інтерв'ю:
Я пропоную вам виглядати смішні фотографії Маріліну і заряджатися позитивними емоціями, які приходять з них. Камера любила її не одне інше.
Привіт, я завжди хочу помилуватися...
59578857
р.
доб.
р.
р.
р.
Я сподіваюся, що ніхто не розумію мене помітив багато про Марілін. Я люблю її дуже багато.
Нарешті, відео інтерв'ю: